![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Burcu,ben tamamen espri olsun diye yazmıştım.Kesinlikle dırdır olayına katılmıyorum yani...İstisnalar mutlaka vardır.Bir kere de tamam hayatım,haklısın,senin istediğin gibi olsun deseler kim dırdır yapar Allah aşkına... Kadınları anlamanın imkansız olduğuna inanmıyorum.Bence anlamak istemiyorsunuz,çok karışık olduğumuzu düşünmüyorum.
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
...tamamen sizin gibi düşünmesemde çoğu yerde katılıyorum...onu giymeyeceksin yerine onu giymen beni rahatsız ediyor deseniz örneğin,zaten kadınlar ikna oluyor...ama hala anlamanın imkansız olduğunu düşünüyorum o konu ayrı ... | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Kesinlikle katılıyorum Alper abla. hep onlar haklı, hep onların istediği olacak... resmen bize zıt gitsinler diye yaratılmış bunlar... sonrada DIR DIR YAPIYORSUN diyip bizi çenebaz olarak nitelendiriyorlar. HIH | |||
| | |
| | #4 | |||
...aminnn ![]() | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #6 | |||
![]() | |||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şaka bir yana,tabi sizler olmadan olmaz.Maksat didişmek değil...Önemli olan insanların birbirlerini anlamaya çalışmaları...Sevince dırdıra da katlanırsın,hataları da görmezden gelirsin.
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() kadınlar hayatın tuzu biberi cidden...evet sorunlarınız oluyor ama onlarsız olmasıda imkansız... itirafta bulunayım sorun çıkarmayan insanları sevmem ...kimse kimse ile % 100 anlaşamaz...eğer anlaşıyorsanız ya siz rol yapıyorsunuzdur ya karşınızdaki..tartışma sürtüşme olacak...hayat güllük gülistanlık çok sıkıcı olur ...mühim olan seviyeyi düşürmemek..laçkalaşmamak...tatlı münakaşalar her zaman olacaktır...(feminist savunucusu olup çıkmadan ben konudan çıkayım en iyisi ) | |||
| | |
| | #9 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
çokkk doğru ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |