![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() bekliyoruzzzzzz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaptıgı calısmaların bazılarını gördüm ve gercekle alakası yok cok komikler o yüzden senn nasıl olacagını merak ettim ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
walla metin bende merak etmeye başladım ilginç birşey çıkacak galiba ki patronuna gerçekten güveniyorsun görcez!.... | |||
| | |
| | #6 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | erol atarı ayarlayabilirim burcu )))
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
| | #7 | ||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendisi 80lerin bir numarasaydı. Böyle bir fotogracı ile calısacagın icin çok şanslısın burcu Aynı zamanda 90'lı yıllarda calıstıgı bir ajansta (ismini vermeyeyim reklama girer) çektiği resimleri de bu işi bana öğreten kişi yani Metin abim düzenlemiştir. ![]() | ||
| | |
| | #8 | |||
alen baştan söylesene bunu ![]() ben tatile gidiyorum uzun bir süre yokum ![]() | |||
| | |
| | #9 | ||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #10 | |||
olayın ticarete dönüşmesine sevindim... benim yüzüm kullanılmayacaksa işçiliği bırak ortak bile olurum ![]() paraları kırışcaz dedik unutma ![]() Konu Burcu_BJK1903 tarafından (08-07-2008 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |