![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilmiyordum öğrendim.. ama hala savunmuyorum bunu... mescit sence bir dam mı olmalı? hoş görünmüyor... neyse uzamasın konu ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabii ki dam olmamalı ama namaz kılmak isteyen öğrencilere okulda kılacak bir yer vermiyorsan böyle görüntüleri görmekte kaçınılmaz olur . ayrıca öğrencilerin okulda gizli kameraylada çekilmesi de kanun gereği suçtur : TCK’nın 134. maddesinde, gizli kamera kaydı yapmanın suç olduğu şu şekilde açıklanıyor:“ (…) Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Fiilin basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, ceza yarı oranında artırılır.”
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | acıklayayımm. bazı kendini bilmezler dini bu sekılde kullanarak karalamaya calısıyolar ...sonra haberlerde basında vs bir sürü konusu gecıyo... bak işte bunlar böle vs tarzı laflar oluyo milletin kafası karısıyo ve bunları yapanlarında dinle imanla alakası olmadıkları ortaya cıkıyo... daha öncekiler böleydi...
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Veysel kötü niyetli ibadet olmaz tabi. Ancak gösteriş için yapılan ibadet te rezil rüsva ve herşeyin en çirkinidir bence. Dİnimizde ibadet övünülecek gösteriş için yapılacak ulu orta herkesin içinde deşifre edilecek birşey değildir. Hatta gizli yapılması daha hoştur. Bu okul damının koca okulda ibadet için ayrılan bir yer olmadığı ortada bence. Daha uygun kapalı bir alan seçilebilirdi diye düşünüyorum. Biz namaz kılıyoruz, ibadet ediyoruz diye herkesin gözüne sokmak bence saf bir ibadet şekli değil.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
27.03.2008' Ö\F çArşı alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya sırf ahber çıksın die uydurlmuş ztn bu kolpa medyaya fazla güvenmemek lazım çünkü adamlar soruşturma açılcağını bile bile böle namz kılar mı kılmaz sadece haber çıksın ortalık karışsın dei yapıl işlr bunlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haklısın..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |