![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, dün sabah Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte okula giderek konuyu araştırdı. Damda ders saatinde toplu namaz kılınan okuldaki durumu incelemek üzere müfettiş görevlendirildiği belirtilirken, dün sabahtan itibaren resmi araçla gelen polisler de okul çevresinde önlem aldı. Sivil polisler de zaman zaman okula gelip, bir süre bekledikten sonra ayrıldı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine aynı seyler bakalım bı kac gun sonrada bunun kokusu cıkar ortalıgı karıstırmak için ellerinden geleni yapıyolar....
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu benzer olaylar başka okullarda da oldu, o soruşturmaların sonu ne olduki bundan bir sonuç çıksın....
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunun bir yasa gereği uygun olduğunu biliyormusunuz ? yani okullarda namaz kılınabilir . çoğu insan bilmiyordur bunu ama şu fotoya bakıyorumda gerçekten çok güzel bir görüntü . hoşuma gitti . ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insanların inanc özgürlüğü kısıtlanmamalı... ama bunu iyi niyetle yapılmadıgı kanaatindeyim.. diğer olaylarda oldugu gibi bundada art niyet vardır...
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yasa gereği uygun olduğunu bilmiyorum. hangi yasada geçiyor, elinde bir örneği varsa paylaşabilir misin? ayrıca yasada olsa bile sence bir eğitim kurumunda (imam hatip lisesi, fakültesi ya da kur'an kursu olmayan bir yerde) ne kadar doğru birşey öğrenebilir miyim?
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mehlika kötü niyetli namazı bana açıklarmısın? nasıl oluyor .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MEB'in okulda ibadet etmek isteyen öğrencilerle ilgili 1977de ait bir genelgesinin olduğu ortaya çıktı. Buna göre, yöneticiler ibadet etmek isteyen öğrenciye yardım etmek zorunda. 30 yıldır okullarda isteyen öğrenci ibadetini yerine getirebilir ve okul yöneticileri de onlara yardım etmek zorundalar! MESCİT AÇILABİLİR Milli Eğitim Bakanlığı ibadet etmek isteyen öğrencilerle ilgili olarak 1977’de bir genelge yayınladı. Talim Terbiye Kurulu'nda 13 Aralık 1977 tarihinde karara bağlanan genelgeye göre okullarda okul yöneticileri ibadet etmek isteyen öğrencilere bu konuda yardımcı olmakla yükümlü. Süleyman Demirel başbakanlığındaki koalisyon hükümetinin Milli Eğitim Bakanı Nahit Menteşe zamanında bütün valiliklere dönemin müsteşarı Abdurrahman Demirtaş imzasıyla gönderilen emirde şöyle deniyor: "Bazı öğrenci velileri bakanlığımıza zaman zaman yaptıkları müracaatlarında ibadet etmek isteyen çocukları için okul müdürlüklerince gereken kolaylıkların gösterilmesini talep etmektedirler. Bilindiği gibi din ve vicdan hürriyeti Anayasamızın 19. maddesi ile teminat altına alınmıştır. Bu itibarla bakanlığımıza bağlı okullarda ders saatleri dışında ibadetlerini yerine getirmek isteyen öğrencilere okul idarelerince mümkün olan kolaylıkların gösterilmesi gerekmektedir. Bilgi ve gereğini rica ederim." ANAYASA GÜVENCESİ Bakanlığın Anayasa'ya atfen verdiği emir, 1982 yılındaki Anayasa'nın 24'üncü maddesi olarak aynen korunuyor. Okul yöneticileri Anayasa'nın 24'üncü maddesindeki din ve vicdan hürriyeti ile ilgili amir hükümler gereği okullarda mescit açabiliyor. buyur semra ablacığım ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sağol kardeşimmm ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne demek birini bilgilendirdiysem ne mutlu bana . ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |