![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | [quote=pascalll_1984;716103] Alıntı:
seninle tartışmayacağım.. beni anlasaydın zaten bunları yazmazdın. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | [quote=Burcu_BJK1903;716097] Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ozgurlugunde bir siniri vardir arkadasim bu sadece yobazlar icin degil hepimiz icin gecerli. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | [quote=pascalll_1984;716105][quote=Burcu_BJK1903;716097] Alıntı:
Nuray Bezirgan: - Atatürk'ün yetkiyi padişahtan alırken yani saraydan alırken laik bir Cumhuriyet kurmak için aldığını düşünmüyorum. - Yani İngilizler olsaydı benim haklarım daha geniş olacaktı. Zaten mesele bu yani. İnsanlar bana Atatürkçülük adına zulmediyorlarsa benden Atatürk'ü sevmemi bekleyemezsiniz. bölücülük bu !!! iyi geceler arkadaşım. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | [quote=Burcu_BJK1903;716110][quote=pascalll_1984;716105] Alıntı:
beni yanlış anlıyorsunzu ben bu kişiyi savunmuyorum hatta bu haberi izlediğimde sinir krizlerine girdim atamızı ve değerlerimizi bu kadar hafife aldığı için benim derdim bu değil neyse uzatmak istemiyorum konuyu | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | [quote=pascalll_1984;716113][quote=Burcu_BJK1903;716110] Alıntı:
aynı yoldayken yanlış cümlelerle başka yola sapmanı yada insanların böyle düşünmesini sağlamanı istemem.. değer verilmesi gereken iki şey var 1- ATATÜRK 2- BEŞİKTAŞ tartışmayı böyle sonlandırsak sanırım doğru olacak ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | [quote=Burcu_BJK1903;716115][quote=pascalll_1984;716113] Alıntı:
kelimeye bak tamam cnms en değer vermeye devam et ama benim değerlerim daha farklı daha fazla iki seyden ibaret değil ![]() sonlandıralım bakalım eğer kırıcı kelimeler kullandıysam af olan arkadaşlar benim burada niyetim kişilerin düşüncelerini aşşalamak değil sadece düşüncelere düşünce katmaktı | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bu tür insanlari gazetelere, tv'lere getirmek çok buyuk bir yanli$ ... Ben yurtdisinda oldugum için her tür insanla kar$ila$iyorum ve bana çogu ki$i çok $anslisiniz Ataturk gibi birisi sayesinde guzel bir ulkeniz var diyorlar ... Ke$ke bizim de oyle birisi olsaydi diyorlar ... Yani anlam veremiyorum nasil Ataturk dü$mani olabilir bir insan ... Yazik çok yazik ... ATAM IZINDEYIZ ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/haberler/64860-ataturku-sevmiyorum-sorusturmasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 13-06-2008 23:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |