![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Tabi ki, Eğer bu 3 buyuk takımın yanında bır tek ıbb bıle kaynıyamıyorsa o zman ankarayıda derınlemesıne ıncelemek gerekir... Öncelikle ibb spor klubu İstanbullunun hizmetinden,cebinden kesilenlerle kurulmus onlarla yürütülen bir takımdır ve bu da benim tasvip etmediğim birsey zaten...Herhangi bir taraftar kitlesi de yok ayrica...Tamamen buyuksehir belediyesinin istanbul halkına yaranmaya calisma sekillerinden biri olmakla vitrin bir takımdır,bugun var yarın yoktur... Ankaraya gelince deminde icine katmadğm Genclerbirliği dahil yani "Gb,Ankaraspor ve Hacettepe" tamamen gereksiz taraftar kitlesi olmayan,18 takım icerisinde olması gereken bircok hakeden sehrin takımı varken yer işgal eden takımlardır... Ayrıca belediyenin takımı onun,bunun,senin yani tum ankaralııların cebınden gıdenlerle ıdare edılmekte ki sen benim param cok feda olsun diyosan "bence" sorun yok
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hakeden takım oynar ve çıkar uzatmanın alemi yok konuyu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ayrıca aslında benim param feda olsun diye bi düşüncem yok ama öyle yada böyle gidiyor bari Ankaraspora gitsinde bende beşiktaşı 1 maç fazla izleyebileyim. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |