![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Onu bundan sonra aramizda goremeyecek olmamiz cok kotu kendisini cok severdik koyu bir besiktasli olsa da devamli objektif davranmaktan yana idi Sezon bitiminde sampiyon olursak kazim abiye adamaliyiz bunu cunku kendiside cok istiyordu bu sene besiktasin 1.yerde olmasini futbolcularimizin yuku ve sorumlulugu biraz daha artti diye dusunuyorum Turk halkinin,ailesinin ve tum besiktaslilarin basi sagolsun mekanin cennet olsun
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inanmak istemiyorum. biri bunun şaka olduğunu sölesin :S böle şakada yapılmaz!! :S:S:S ![]() ![]()
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güle güle sevgili Kazım Kanat... Seni herşeyinle çok özleyeceğiz...ama en çok da kansere karşı verdiğin mücadele var ya onbinlere ışık oluşunla..o amansız hastalığa karşı örnek ve önder mücadelenle ve lüfer tariflerinle,beşiktaş sevginle... spor programları öksüz kaldı sevgili Kazım... Gazete köşen öksüz kaldı sevgili Kazım.. Sana çok alışmıştık be Kazım... Sırasımıydı be Kazım... Nur içinde yat..allah rahmet eylesin...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | inanmıyorum yaaaa. çok üzüldüm ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Beşiktaşın hakkını en iyi savunan yazarımızdı...Allah Rahmet eylesin Beşiktaş aşığı bir yazardı her şekilde objektif ve söylediğinden çekinmeyen biriydi.Beşiktaş için büyük kayıp..Cenazesine tüm beşiktaşlılar gitmeli..
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bi yerlere mesaj yazmak istedimm ama heralde pek bi yerde kendimi de duyuramam. Ben de hemen buraya koştum, beşiktaşlı arkadaşlarımın yanına. Heralde onlarda benim kadar üzülmüştür. Gerçekten çok üzüldüm. Bi saflığı wardı, bi insanlığı. O yüzden çok sewerdim Kazım abiyi. Gerçekten ağlicam, ama tutuyorum kendimi. Kazım abi, sana Allah'tan rahmet diliyorum, mekanın cennet olsun... Ailesinin ve tüm beşiktaşlıların başı sağolsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Radyodan duydum acı haberi .duyar duymaz kilitlendim kaldım .Defalarca kanser illetini yendigi halde zaturreye teslim oluşuna inanamıyorum. zaten köşe yazısında bahsetmiş kanseri yendim ama şu mantar beni zorlayacak demiş.Gözyaşlarımı tutamadım. İnsan ailesinden birine ölümü yakıştıramaz başına geldiginde de şok olur . Ben babamı da akciger kanseriyle beraber seyreden zaturre yüzünden kaybetmiştim kazım abininde aynı illet yüzünden gidişi babamı ikinci kez kaybetmiş kadar üzdü beni .. mekanın cennet olsun.kafandaki şapkan , teknede rüzgara karşı duruşun . .. anlatılacak gibi değil kazım abi. pes etmek yakıştı mı sana ..
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |