![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güsel sarkı | ||
| | |
| |
| | #12 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eurovisiona karşıyız ulan !! ama şarkı ve hadise süper ![]() | ||
| | |
| | #13 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güldüm ya...![]() + rep
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #14 | ||
| Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | beğendim inş. hadiseyle alıcaz...
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Fiziki özelliklerini elbette kullanacak, tek sesle olmuyor sonuçta bu iş...Ben çok beğendim valla, müzik kulağa hoş geliyor, dansı enfes, güzelliğine zaten laf yok ee daha ne olsun...Her ne kadar Eurovisyon'u bir şarkı yarışması olarak görmesem de orda bizi temsil eden biri varsa ne olursa olsun izlerim ve desteklerim...Hadise yarışmada 1. olmasada bi arkadaşın dediği gibi Hadise çıkartacaktır Dünya'da.. ..Bundan şüphem yok... | ||
| | |
| | #17 | ||
| karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | güsel şarkı birinci olmaz ama ilk üçte yer alır | ||
| | |
| | #18 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ii fena sayılmaz inş. ii sonuç alırız
__________________ | ||
| | |
| | #19 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biraz açık saçık giyinirse abaza oylarını toplar ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| | |
| | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yani en çok türklerden oy alacak demekki... ![]() ![]()
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |