![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Filistindeki kardeşlerimize Allah kolaylık versin elimden birşey gelse bi ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | |||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu pazar saat 12:00 de çağlayan meydanında israile lanet mitingi var. inşallah yeterince ilgi görür. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allahım sen yardım et müslüman kardeslerimize | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hala,o satılmış araplara özenenler,Ahmedinejad a öpücük gönderenler size sesleniyorum....Suriye,Ürdün,Suudi Arabistan,İran..Yemen,Tunus,Cezayir,Pakistan,Fas neden ses çıkarmıyor çok merak ediyorum..Amerika papaz,İsrail şeytan.. tamam ama ya siz..Doların sıcak yüzüne teslim olmakl şeytana teslim olmak arasında ne fark var..Avrupa ülkelerinden önce yukardaki ülkelerin bu katliama isyan etmesi gerekmiyormu..Arkadaşlar şeytanı batıda değil ortadoğudaki (Türkiye hariç) o müslimam geçinen ülkelerde arayın bence..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ![]() ![]() gazzeyi vuran ucakların eğitimide konyada yapıldığınıda unutmayalım!... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | böyle birsey olmaz ya savasa hayir böyle birsey neden oliyor bunlar insanlar birbirleriyle neden bu dünyada savasarak yasiyor anlamiyorum .... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |