![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | elimden geldiği kadar yerli ürünler almaya çalışıyorum. amerikanın hangi ürünlerinin israile destek verdiğini bilemeyiz. içlerinde bu soykırıma destek vermeyen dünya barışını isteyenlerde olabilir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabii...o yazılanları boykot edin ki..o markalar Türkiyeden çekilsin ,o markaların ,satış ve üretim noktaları kapansın,o noktalarda çalışanlar kapının önüne konsun ...idame edecek üretimimiz de olmadığı için işsizlik alsın başını gitsin...Adamların da çok umrundaydı biz iki çikolatayı,iki kolayı az içtik diye saldırılardan vaz geçeceklerdi...Hayal görmeyi bırakalım arkadaşlar..Tabiki insani bir dram yaşanıyor orada,içimiz sızlıyor ama bizim herhangi bir yaptırımımız söz konusu değil Mısır,S.Arabistan,Yemen,Umman,İran,Suriye,diğer müsliman ülkeler,hele de Türkiye ziyaretinde öpücükler gönderilen Ahmedinejad nerede çok merak ediyorum..Hele de Mısır; insani yardıma bile kapılarını kapattı.. Kimse kusura bakmasın,benim için musulda yapılan katliam daha önemli,orada resmen bir soykırım yaşanıyor,Filistindeki çocuklara yanıyorum sadece..ama o kadar...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (10-01-2009 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | duyarlılığın için teşekkürler İsrail ürünlerini sonuna kadar protesto etmemiz lazım. Keşke elimizden daha fazlası gelebilse. Bu arada irfan abi benim için musuldaki çocuk da bir filistinde ki çocukda birr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Iraktaki soydaşlarımızın uğradığı sadece soykırım değil,aynı zamanda da bir asimile çabasıdır.. Çocuk,heryerde çocuktur..değil öldürülen ,ağlayan bir çocuk bile görsem bende ağlarım..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tesekkürler sevil boykota basladık zaten | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Duyarlılığın için çok teşekkürler canım...Yanlız ufak bir düzeltme nokia abd yada israil markası değildir... Bunun dışında dünyanın neresinde olursa olsun hangi amaçla olursa olsun her şekilde savaşa karşıyım ben ve küçücük kardeşlerimizin dini dili ırkı ne olursa olsun çocukların katledilmesini seyretmek çok üzücü...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yahudi olduğu söylentisi vardı arkadaşım ama bunun ispatlanamadığı söyleniyordu bildiğim kadarıyla...Gerçi yahudi yada değil eğer ki İsraile yardımcı oluyorsa bu konuda lafım yok....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (11-01-2009 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |