![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uf günLük hayatımızda kulandıgımız cogu bunların adi herifLer dikkat ediyoruz bir cok yiceklerden vaz geciyorum ayrıca erdoganın akrabalarının ürününlerndende kacınıyorum ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Guest
| allah aşkına boykot etsek ne yani nolucak? anca böyle savaştı karikatür kriziydi böyle şeylerde aklımıza geliyo boykot,3-5 kişi boykot etti diye savaşmı bitecek o markalar batacakmı?hayır.anca biraz etkili edilecek olursa üretim noktaları kapatılır oda çalışanları etkiler ve son olarak kim danone den nestle den calvin kleın dan vazgeçerki... | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yerli malı ,yurdun malı varken(!)..Tabii ki Yahudi mallarını almayalım..Boykot edelim güzelde..Sonuç ne olacak kendi malını üretemeyen bir ülke için nereye kadar bu devam edecek..Çözüm lazım..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aslinda bu boykotlar cok yerinde tavirlar, ama türk halki cabuk unutuyor, zamaninda apo olaylari nedeniyle italyan markalari kullanilmayacakti hesapta, hatta makarnaniza kan bulastirmayin diye reklamlarda görüyoduk, birkac ay sonra hepsi yokoldu, umarim bu boykotun da kaderi ayni olmaz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |