![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kadının büyük haytası olmasa bu haLe geLmezdi . şiddet iyi bişi degil bebni yanLış anLamayın ama mutLaka vardır bişLr... ben şahit oldugum olayLardan yyola cıkıym ![]() hayvan herif hiçmi acımadıın ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kim bilir ne oldu ki o kadar dövdü adam:S | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | naparsa yapsın bunu yapmasını gerektirmiyodu bazı erkeklerin tek bildigi gücünü kullanmak zaten insanlıktan çıkmışlar artık suç kadındaysa da başka şekilde çözebilirlerdi yazık olmuşş kadına..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Peki sevgili dostum,sen aynı şekilde bir kadını çok geçerli sebebin olsa dövermisin... Peki sevgili dostum sen,çok gecerli sebebin olsa ve karşında de çok güçlü kuvvetli biri olsa aynı şeyi yaparmısın..sanmıyorum... Sebebi ne olursa olsun ,kendinden güçsüze şiddet uygulamak ancak gelişmemiş beyinlerin ürettiği bir çözümdür..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | offf off yazık kadına | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
benden ne kadar güçlü bi kadın varmı onuda bilmiyom ama söyLe söyLim benden gücLü biri olsa damarıma basması yeter kim olursa olsun farketmiyor ... konuyu arastırmadan yorum yapmayın Lütfen... ben burda adam iyi yapmısta demiyom....
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
kadın kadınLıgını ilecek.... bence ben adamı savunmuyrum burda hak etmese dövmezdii hem adam zewk icin mi dövmüş nasıl algıladınız onuda merak etim.
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() ![]() ![]() bence konunun aslı ne olmadan yorum yapıyosun meLikecim daya hak edenLerde var dimi günümüzde ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |