![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yha bu biRa neymiş böLe içenn qafasını güzeLLeştRİo içmeyenn raaDını bozuo maDem bu qadar zarrLı satıLmasın
__________________ Vurduq kıRdıq yaqaLanMadıq EmnieTe qaRşıyıZz !! YaraLadıq ortaDa bıRocktıq HasTanE'yE qaRşıyıZz !! öLüm siah yaşaM beash ddiq göqquşahıNa qaRşıyZz ßiLet içn ceqeT saTTıq üşüdüq hasTa yattıq souq havaYa qaRşıyıZz !!1903te quRuLduq yüZ yaşıMızı doLduRduq 100süzLeRe qaRşıyıZ !! yıLLaR geçTi bZ biTmediq zMana qarşıYıZ heP bZ vaRdıq öNce bZ vaRdıq sonRadN çıqmaLara qaRşıyıZz!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya isterse omru 100 yıl uzatsın genede ıcmem sonucta gunah
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sütte kemikleri güçlendiriyor bira içmek bahane ![]() Günah kısmına kimse karışamaz herkes kendi günahlarını çekicek içenede saygı duymak gerekir
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen bu kadar yani bu konuyu abartmıyalım günah sevap olmuyo yani yeri burası değil... her koyun kendi bacağından asılır... herkez kendi yaptıklarından meshuldür bunada saygı gösterirseniz seviniim ![]() ![]() teşekkürler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | puhaha süper oldu bahne buldum:d
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uyardık arkadaşlar sizin iiliğiniz için.kızmayın ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | nefes aLma EFES al ![]() ![]()
__________________ Vurduq kıRdıq yaqaLanMadıq EmnieTe qaRşıyıZz !! YaraLadıq ortaDa bıRocktıq HasTanE'yE qaRşıyıZz !! öLüm siah yaşaM beash ddiq göqquşahıNa qaRşıyZz ßiLet içn ceqeT saTTıq üşüdüq hasTa yattıq souq havaYa qaRşıyıZz !!1903te quRuLduq yüZ yaşıMızı doLduRduq 100süzLeRe qaRşıyıZ !! yıLLaR geçTi bZ biTmediq zMana qarşıYıZ heP bZ vaRdıq öNce bZ vaRdıq sonRadN çıqmaLara qaRşıyıZz!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Görüyorum ki bu tarz konular açıldığında herkes mesajları yağdırıyor. Mümkünse ATATÜRK sayfasına da aynı özeni gösterelim. Malumunuz günlerdir açtığım konu orada duruyor. O sayfayada bu hırslı ruhlar ile yazılar yazılabilir. Bizden hatırlatması, saygılar ![]() *Sarhoş olmak haramdır..
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
herkezin yaptığı kendine.... merak etme sen herkez özen gösterio yazdıklarına... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haram olan şeyin yararı olur mu ya saçma bir haber | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |