![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
|    SeNi SeVmEyEn ÖlSüN  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  
				 Tecrübe Puanı: 37    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     mehlikacım cnm bnm bak demek herşey geyikle bitiyormuş        burası haberler bölümü diyordun ama ne yazıkki birşey yazan olmamışş ![]() ![]()  yat kalk şükret bana sen ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
|    BeŞiKtAşKımM..  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 52   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Allah tuttuğunu altın etsin.Amacım okunması yorum yapmaya gerek yok.Ne yapıyosam sizler için yapıyorum    ![]() ![]() 
				__________________   Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:)  |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | |||
				 Tecrübe Puanı: 37    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
  yorum yazmamızada izin vermiyorsun zaten  artık senin haberlerini okuyup okuyup geçeriz  ee tabi orasıda meçhul ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    david silva  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     türk halkı da ne dinler yhaa!!    ![]() 
				__________________   TO LİVE İS TO DİE...  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  
				 Tecrübe Puanı: 28   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Özellikle patlıcanı yemeyin , bi tane bile vitamin yok içinde besin değeri 0    
				__________________   Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !  Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur.   |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]() ![]() ![]()  |     Ha bende hafıza kaybını sigaraya bağlıyordum       meğer bundanmış ehahaha.Son zamanlarda çok unutmaya başladım da. Paylaşım için teşekkürler ![]() 
				__________________     Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.  |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | |||
|    BeŞiKtAşKımM..  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 52   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() 
				__________________   Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:)  |  |||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
				 Tecrübe Puanı: 37    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     çiçekim müşteriler çoğalmaya başladı        naptın karınca duası falanmı okudun ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]() ![]() ![]()  |      Eve döndük 24 saat gitar. Sigara, iyi ki alkol yok. Gözlerim yanıyor lol. Eeeee sayın hocam söyleyin enginar' ı nasıl sevebiliriz   Nefret ediyorumda alışamadım gitti ama çok faydalıymış.Bu konuyu bir etobur olarak çok sevdim şimdi Şeytan diyor Şöhretler Büfeye git dönerleri ye eve dön hahaha ![]() 
				__________________     Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |