![]() |
Bunların hiçbirini yaşatmamak lazım.. Sonra anticilikmiş... Kendi kendilerine kaşınıyorlar, harbiden bunlar sabun olmayı hakkediyor... |
Hitler doğru söylemiş meğer...Hepsini yok etseymiş... Kahrolsunlar yarabbim... |
ne serefsiz bir ülke bunlar bunlara artik bir dur deme vakti geldi yemin ederim önümde yarali bir israili görsem keyif alirim.... |
Allah belanızı versin .köpekler . |
Artık Geri Dönüşü Olmayan Bir Yola Girdik Bu Şerefsizlere Dur Deme Zamanı Geldi Artık durmak yok Vurmak Var . Allahtan Ölen Tüm Müslüman Kardeşlerimize Rahmet diliyorum . Yakınlarınada Sabırlar Diliyorum . |
öLdürdüğün Kişilerin kanın boğuLun in$LLah. s*****er |
allah belanızı versin pis herifler:mad: |
Kahrolası siyonist rejim... Şimdi buraya neler neler yazmak geliyor içimden ama yeri değil... Allah belasını versin hepsinin. En ağır şekilde karşılık verilmelidir! |
Kanım dondu yaa resmen.Allah'ın laneti üzerlerinden eksik olmasın adi şerfsizler |
Haberin birinde bakıyorum da. İsraillilerin istediği buymuş, provakasyona gelmeyinmiş.. Konsolusluk önünde hain İsrailliyi bizim polisler koruyor.. Yok böyle bişi yaa.. Saçmalık resmen... Direkt ültimatom vereceksin.. 2 saat içinde ülkelerinize gidin, TÜRKİYE'de, İsraillilerin korunmasından ve olacaklardan sorumlu değiliz. Bütün İsrailliler başının çaresine baksın diyceksin ama nerdeeee bizimkilerde o politika... (Millete ağızla posta koymak kolay) Bunlara kana kanla cevap vermek lazım, anladıkları dilden.. Bunların alayı böyle it sürüleri... |
Türkiye`de Saat: 19:30 . |