![]() |
adam isterlerse yemin ederim diyor bakalim nereye varacak bu iddalar federasyon ve spor bakanligi belge olsun ustune gidilir diyorlardi iste belge adam anlatiyor olanlari italyadaki gibimi yapacaklar yoksa oylesine gecistirilecek asilinda bu olaylar biraz desilse belkide besiktasin samsun macinin oldugu yil neler dondugude cikabilir ortaya |
hehe yarin azize bi aciklama yapar yapabilirse.. Istanbulspor dan sabikali zaten Azize bu isleri hep yapiyormus demek... |
saat 24:15 kabloluda yayin gitti hep bu azizenin marifetleri !! |
AjansSpor'da yer alan bu haber, Telegol programından canlı olarak deşifre edilmektedir. İddialar tamamen sahiplerine aittir ve AjansSpor ile bir ilgisi yoktur. Adı geçen, hakkında açıklamalar yapılan her şahsın cevap hakkı istediği ortamda olduğu gibi AjansSpor'da da vardır. Cihan Oskay’dan Star Tv'de yayınlanan Telegol Programı'nda futbol gündemini sarsacak açıklamalar.. Doğduğundan beri Fenerbahçeli olan ve 1989 yılından beri kulüp ile çok iç içe ilişkilerin olduğunu söyleyen Oskay’ın açıklamaları şöyle: Kendimin yaşadığı olaydır. Türk halkının bunlarla yüzleşmesini istiyorum. 2000-2001 sezonunda son haftada oynanan Samsun’da oynanan Samsunspor-Fenerbahçe ve İstyanbul’da yapılan Galatasaray-Trabzonspor maçları ile ilgili hem şike hem teşvik olayında müdahalem oldu. Nasıl olduğunu öğrendim. O sezonun bitiminden 1 önceki hafta Fenerbahçe Bursa’yı 2-0 Galatasaray da Antep’i 2-0 yendi şampiyonluk son haftaya kaldı. O zaman ikili averaj yoktu genel averaj vardı. Fenerbahçenin 3 puan ve 3 gollük bir avantajı vardı. Başkan Aziz Yıldırımla ilişkilerim iyi derecedeydi. Kendisiyle Fenerbahçe’nin Çanakkale deplasmanında tanıştık. Başkan değildi o zaman. İşletmeci olduğum restoranta gelirdi. Açılışlarda bulunduk. Bazı transferlerde yardımcı oldum. Alpay’ın Oktay Derelioğlu’nun transferinde aracı oldum. Fenerbahçe transfer etmek istedi ben de yardımcı oldum. Oktay bana vekalet verdi imza attım. Bursa maçı akşamı bu tablo ortaya çıkınca sayın başkan Aziz Yıldırım beni aradı. Oktay’ın Trabzonspor’da oynamış olmasıydı nedeniyle kulübe gelmem istendi Trabzon Galatasaray ile oynayacağı için Oktay’la temas kurmam istendi. Benden istenen Trabzonsporlu futbolculara Oktay vasıtasıyla futbolculara prim vermem gerektiği söylendi. Samsun maçı içinde neler yapacağımı sordu. Ben de Mustafa Çebi’nin yardımcı olabileceğini söyledim ve O'nu aradım. O da bunu yapabileceğini Yücel Uyar’ın yardımcı olabileceğini söyledi. Salı günü Mustafa Çebi Samsun’a gitti. Bende Oktay’ı aradım. Durumu anlattım. O da arkadaşlarımla konuşayım sana döneyim dedi. Döndü 500 bin dolar istedi. Aziz Yıldırım'a aktardım 500 bin çok 250 bin dolar verebiliriz dedi. Tekrar Oktay’ı arayarak durumu anlattım o da tamam dedi ve elimizden geleni yaparız dedi. Mustafa Çebi Samsun’a gitti. Samsun’dan bana bilgi aktardı. Yücel'e konuşacağız size bilgi vereceğim dedi. Öğleden sonra bilgi vererek arayarak başkanın yanında şöyle bir bilgi verdi. Bilgi şuydu Samsun Sinop’ta kampa girecekti. Hoca Fenerbahçe bizi normalde yener gerekirse 11 yapmam. İyi futbolcularımı oynatmam demiş. Başkan Samsun’un kampa girmemesini istedi, bizde kendisine ilettik. Samsun’un kampı iptal edildi. Yücel’in petrol içinde olan borçları 840 milyar olduğu iletildi. Bülent Ünder’in de Galatasaray adına orada olduğu ama Samsun’un kampa alınmayacağı bildirildi. Trabzonspor’la çok sık konuşmaya başladık. Oktay’ın bana aktardığı en son bilgi. Sergen de orada oynuyordu, Galatasaray’a transferi gerçekleşmiş. Ben bu maçta oynarım ama 50 bin dolar alırım. Ama yenilirim ama kazanırım parayı alırım. Hami de ben sakatım oynamayacağım demiş. Gökdeniz’e ve Hami’ye Trabzon kökenli futbolculara söylenmedi. Oktay Onlara söylemeyelim sıkıntı olur dedi.” Cihan Oskay şöyle devam etti, "Ben kullanıldığımı hissediyorum. Bunları nasıl yaptığımı bilemiyorum ve çok büyük vicdan azabı çekiyorum. Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe’nin 2001’de yaşadığı şampiyonluğun ardından arkadaşlığım eskisi gibi olmadı. Ben vicdan azabı çektim ve bunun yeri zamanı, şekli olmaz. Ben burada her şeyi anlatıyorum. Burada benim anlattıklarım yargılanırsa, her şey eskisi gibi devam eder. Ben olayların baş aktörlerinden biriyim ve bundan büyük üzüntü duyuyorum. Benim ne olduğum çok önemli değil. 4.5 sene geçti ve Mustafa Çebi gibi temiz bir adam benimle de olsa bu olaylara maruz kalmıştır. Samsunspor hocası her gün kadroları bana anlattı. Bana telefonda ne dedilerse onu anlattılar. Sayın Aziz Yıldırım, Ertuğrul Sağlam’ın oynamasını istemedi ama hoca telefonda dedi ki “Ertuğrul oynasın çünkü hamdır 4 haftadır oynamadı, O oynarsa daha az tehlikeli olur.” Yani benim burada anlatmaya çalıştığım Samsunspor’un kadrosunun İstanbul’dan yapıldığıdır. Ben bir gece arabamla yola çıktım ve Aziz Yıldırım’ın ofisine gittim 150.000 doları aldım ve Mustafa Çebi’ye teslim ettim. Mustafa Çebi de gerekli yerlere verecekti. Ertesi gün yeniden ofise gittim ve 150.000 dolar daha muhasebeden aldım ve Marmara Oteli’nde kamp yapan Trabzonspor’dan Oktay Derelioğlu'nu aradım ve elimde para çantasıyla 601 ya da 602 Oktay’ın oda numarası, şimdi net hatırlayamıyorum, ve bana dediler ki futbolcuları 2-2 içeri alacağız ve parayı yatağa serdik ve diğer futbolcuları aldık. Bir farkla da yenilseniz bu parayı temsil edeceğiz dedik. Dediler ki bir eksik kadroyla çıkıyoruz ve Galatasaray bizi 8-0 da yener. Ben Trabzonspor’un kamp yaptığı yerden ayrıldım ve parayı teslim etmeye karar verdiğimiz Oktay'ın kayınbiraderi Murat bey ile ertesi gün için randevulaştık. Ertesi gün Aziz Yıldırım ben otele hareket etmek üzereyken beni aradı. Bu arada Sinan Engin, Tamer Tuna’yı aramış ve "Fenerbahçe’den gelip gelmeyen var mı" diye sormuşlar, O da "Fenerbahçe’den kimse gelmedi" demiş. Aziz Yıldırım da bana sordu ve ben de Tamer'i aradım, Tamer bana "Sinan Engin beni aradı sordu ama ben O'na bir şey söylemedim" dedi. Ben de Aziz Yıldırım'a arayarak durumu haber verdim ve O da bana "O zaman kontrol sende hadi görüşürüz" dedi ve kapattık. Saat 13:00 gibi Marmara Oteli’ne gittim ve maç günü olduğu için Oktay’ın kayınbiraderiyle birlikte Ortaköy’deki Princess Otele gittik ve maç bu şekilde bitseydi parayı temsil edecektik ve maç bir anda 3-0 oldu ardından da 4-0 oldu ve ben de parayı gerisin geri alıp geri döndüm. Tek farklı bitseydi parayı verecektik. Ama bu şekilde bitince ben de barayı Oktay’ın kayınbiraderine vermeden geri döndüm. Samsunspor’a giden para orada kaldı. Şu oyuncu aldı denmiyor ama bana oradan iletilen gerekirse kaleci de devreye girer Tümer’i oynatmam ama İlhan’a sahip olamam şeklindeydi. İstanbul’a dönünce ben Aziz Yıldırım’ı aradım ama “boş ver dedi ne 150.000 doları takım oynadı kazandı” dedi. Bunun neticesinde de Mustafa abi çok üzüldü. Hatta "söz vermiştim ve Samsun’a giremiyorum" dedi. Programa bağlanan Fenerbahçe Spor Külübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Cihan Oskay için "meczup" ifadesini kullanırken, Telegol programının yanlı yayın yaptığını belirtti. "Ben Şekip Mosturoğlu olarak değil, Fenerbahçe Spor Külübü Başkan Vekili Şekip Mosturoğlu olarak açıklama yapıyorum" diyen Mosturoğlu, Cihan Oskay'ın vergi borçları yüzünden yurtdışına çıkma yasağı olduğunu, şirketlerini batırdığını belirterek, açıklamaların gerçek dışı olduğunu söyledi ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün hukuki yoldan hakkını arayacağını söyledikten sonra programdan ayrıldı. Bu arada programda Cihan Oksay'ın yaptığı röportajlar kullanıldı. Cihan Özkay kendi isteğiyle Telegol programında Tamer Tuna ile yaptığı ve kayıt altına aldığı telefon görüşmesini yayına verdi.. Tamer Tuna, 603 numaralı odada yaşananları doğrularken, Cihan Oksay o günü Tamer Tuna'ya hatırlattı ve Tamer de iyiki çok gol yediklerini ve bu para transferinin o gün gerçekleşmediğini belirtti. kaynak:ajanspor |
Alıntı:
ah ah hep böyle namusuzlar var Türk futbolunda Siyasetimiz nasilsa Futbolumuzda ayni Dokunulmazliklari var bir mok olmaz |
adam itiraf ediyor ama ezmeye çalışıyor herkes adamın başını |
ailecek izliyoruz valla,eğer doğruysa türkiyede yer yerinden opynamalı(oktaya da üzüldüm ama).. |
adam Kuranı Kerim getirmiş vallah |
Alıntı:
üstünü kapatir |
azize çarşamba basın toplantısı yapacakmış.hep aynı sahne nasıl kıvıracak bakalım.konu dışında her türlü suçlama yapılır hedef gösterilir,sonrada Ulusoy istifa tabiki. ne diyim bunlara bilmiyorum ama gargameli tebrik etmek lazım:D god jop |
Alıntı:
|
bu Febenin 2. vakkasi hala hükümet federasyon biseyler yapmazsa ozaman hic önüne gecilemez... Gayse nin de yaptigi hersey ortada ama bisey yaptirim olmadi... Oktay neden Besiktastan gönderildi bi hatirlayin acaba neden Serdar geri alindi oynatildi ama Oktay neden alinmadi ??? herkez adamin karakterini biliyor yarasi olan gocunur aradi yok ses ile oynanmis yok baska seyler biraksin bu isleri herkez herkesi biliyo... |
yokmu cesaretli birileri bu olaylari aciga cikaran adam cikmis ben bu isin icindeyim diyorsa bundan buyuk delilmi olur |
federasyon görevini yap ikinci kümeye atarsın men mi edersin ne yapıyorsan yap |
her bağlanan yalanladı adamı |
yaa adamı şimdi de ahmet çakar yalanlıyor...bana 10bin euro para teklif etti + hollandaya uçak bileti istedi bu haber karşılığında falan diyor...yalan sahtekar diyor...dur bakalım..ama belgeler de takır takır konuşuyor ne iş anlamadım... |
Alıntı:
|
:D Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yazık ya hem suçlular hem gucluler mahmut uslu programa katıldı postasını koydu lafımı keymeyın dıye adamlar 50 kere özur dıledi yazık cok yazık sen haklısın neden özur dılıyosun bu program senın istediğin zaman kesersin madem bir konu var arkasında durun kıvırmayın allah aşkına... |
Hiç bir şey çıkacağını sanmıyorum ezikler sustururlar bunları. |
çok boş bir programdı bence,herkes adamı yalanladı |
Şikeci Fenerin Ezik Tarihi Gün yüzüne Çıktı. Star TV'deki Telegol programına katılan bir dönem Fenerbahçe camiasının içinde olan Cihan Oskay Türk futbolunu sarsacak açıklamalarda bulundu. Programda ciddi iddialara yer veren Oskay, 2000-2001 sezonun son haftasında lider Fenerbahçe'nin rakibi Samsunspor'a Mustafa Çebi vasıtası ile 150.000 dolar gönderdiğini ve Samsunspor kadrosunun İstanbul'dan bizzat Aziz Yıldırım tarafından yapıldığını iddia ederken, o sezon aynı hafta oynanacak Galatasaray - Trabzonspor maçı için Karadneiz ekibi oyuncularına o sıralar Trabzonspor'da forma giyen Oktay Derelioğlu vasıtası ile 250.000 dolar teşvik priminin kendisi vasıtası ile önerildiğini iddia etti. Cihan Oskay ayrıca Samsunspor'a söz verilen ayrı bir 150.000 doların Aziz Yıldırım tarafından verilmediği, bu yüzden Çebi ile dönemin Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar'ın arasının açıldığını iddaa ederken, konuşmasını telefon numaraları ve kasetlerle destekledi. Ancak telefon konuşmalarının hepsinin yeni tarihli olması dikkat çekti. Cihan Oskay, Aziz Yıldırım'ın Ümraniye'deki ofisinden 150.000 dolar aldığını, yine Aziz Başkan'ın talimatı ile kulüp muhasebe müdüründen 100.000 dolar alıp, Marmara Oteli'nde kamp yapan Trabzonspor kafilesini görmeye gittiğini, arka kapısından girdiği otelde Oktay Derelioğlu'nun kaldığı oda içinde 250.000 doları yatağın üzerine döktüklerini ve Trabzonspor'da oynayan, Trabzon orijinli futbolcular hariç diğer futbolcuların ikişer ikişer odaya alınıp paraların gösterildiğini, galip gelmeleri ya da en fazla 1 farkla yenilmeleri durumunda bu parayı alacaklarını söylediğini iddaa etti. Cihan Oskay açıklamalarının ardından o sırada Trabzonspor'da oynayan Tamer Tuna ve Oktay Derelioğlu ile olan konuşmaların kasetlerini dinlettirdi. Programa bağlanan Fenerbahçe Spor Külübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu Cihan Oskay için "meczup" ifadesini kullanırken, Telegol programını yanlı yayın yapmakla suçladı. Fenerbahçe Spor Külübü adına açıklama yaptığını söyleyen Mosturoğlu, Cihan Oskay için yurtdışına çıkma yasağı olduğunu, şirketlerini batırdığı gibi kişisel suçlamalarda bulunup Fenerbahçe'nin hukuki yoldan hakkını arayacağını söyledikten sonra programdan ayrıldı. Şekip Mosturoğlu'nun kimseyi dinlemeden telefonu kapatması programn konukları tarafından tepki ile karşılandı. Program yapımcısı Serhat Uluren saat 18.00'de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı aradığını, bugün konuşulacak konuların Fenerbahçe ile ilgili olduğunu ilettiğini ve kendisi ile görüşme talebinde bulunduğunu ancak Aziz Başkan'ın bunu reddettiğini söyledi. Programa bağlanan Petrol Ofisi Kulübü Başkanı Şahin Ulu olayın şahidi olarak programa bağlandı. Programa bağlanan Oktay Derelioğlu suçlamaları reddederek "Kimse benim hakkımda şöyle yaptım böyle yaptım diyemez. O ses kayıtlarında da hiç bir şey yok. 13-14 yılda o kadar şey gördüm ancak hiç bir zaman içine girmedim. Sahaya çıktığımda hiç bir zaman formanın hakkını vermemzlik yapmadım. Her futbolcuya bazen en yakın bildiği kişilerden bile böyle teklifler gelir, her futbolcu bunu yaşamıştır ama esas olan sahadır, orada yaptığın mücadeledir" dedi. Ayrıca Oktay, Cihan Oskay'ın kendisine borcu olduğunu iddaa etti. Oktay, Aziz Başkanın ricası ile kendisine vekalet verdiği ve Fenerbahçe kulübüne transferinde imzayı o sırada arasının çok iyi olduğu Cihan Oskay'ın attığını söyledi. Ardından Oktay Cihan Oskay'ın kendi adına "Oktay'ın eşi doğum yapacak, acil paraya ihtiyacı var" diyerek kulüpten 20.000 dolar aldığını iddaa etti. Oskay ise bu iddaayı reddederek Oktay'ın kayınbiraderi ile parayı birlikte aldıklarını ve parayı Oktay'a gönderdiğini iddaa etti. Programa bağlanan dönemin Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar şike iddialarını reddetti. Yücel Uyar, Samsunspor'un Sinop kampının iptal edildiği iddialarının yersiz olduğunu, Samsunspor'un hiç bir zaman Sinop'ta kamp yapmadığını söyledi. Yücel Uyar, Serhat Ulueren'in "kaleci Allum Buker yerine neden Göksel'i oynattınız" sorusuna ise "Göksel o sezon bir çok maçta oynadı. 5 sene öncesini hatırlamıyorum sakat ya da formsuz olabilir" şeklinde cevap verdi. Cihan Oskay daha sonra Mustafa Çebi ve oğlu ile yaptığı telefon görüşmelerinin kaydını dinlettirdi. Programa bağlanan 2000-2001 sezonu Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Oktay'ın kaçırdığı golleri hatırlatıp, "Trabzonsporlu futbolcuların bağlanıp size gerekli cevapları vermesini isterdim." dedi. Cihan Oskay, Oktay'ın kendisine bu kaçan goller için kendisine "Şike yapsan kaçmaz" şeklinde yorumladığını iddaa etti. Programa bağlanan ve Samsunspor'a verilen teşvik primi olayında adı geçen Fenerbahçe Kongre üyesi Mustafa Çebi "Başım hiç bir zaman öne eğilmemiş ve her zaman dik yürümüşümdür. Karşıma tilki kürküne bürünmüş olarak çıkan, iki kez görüştüğüm bu kişi (Cihan Oskay), Orduspor başkanı olduğum için beni başkana önermiş. Başkan'da beni aradı, Samsunspor maçı için Mustafa sen koyu Fenerbahçelisin, bizim için yapabileceğin bir şey var mı diye sordu? Ben de seve seve herşeyi yaparım dedim. Bu kişi bana 150.000 dolar verdiğini söylüyor. Nerede verdiğini söylesin bileklerimi keserim. Adı geçen Yücel (Uyar) dünyadaki en doğru kişilerden biridir. Bu kişi Fenerbahçe Kulübü'nü, başkanımızı yıpratmaya çalışıyor" dedi. Dönemin Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar ile çok yakın dost olduklarını belirten Çebi, ancak Yücel Uyar'a kesinlikle maç hakkında bir şey söylemediğini belirtti. Ardından Mustafa Çebi'nin Tuncay Oskay ile yaptığı telefon görüşmesi tekrar dinletildi. Kasette Çebi'nin olay hakkında net açıklamaları olmazken, Başkan Aziz Yıldırım hakkında yaptığı bazı açıklamalar oldu. Kaset sonrası Cihan Oskay'ın sorduğu "Mustafa Abi, biz 150.000 dolar borçlandık mı? Senin yanında Abdullah Kiğili bizi arayıp, bu adam (Aziz Yıldırım) 150.000 doları vermiyor, beni bu işe karıştırmayın demedi mi?" sorusuna ise net bir cevap vermekten kaçınarak "Bu isimler Fenerbahçe'yi 100.yılda lekelemek istiyor" demekle yetindi. Programa bağlanan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Kemal Kapulluoğlu, programı dikkatlice izlediklerini, yarından itibaren bahsi geçen konuları incelemeye alacaklarını, yürütme kurulunda olduğu için şu anda kendisinin bir yorum yapmasının mümkün olmadığını söyledi. Programa bağlanan Mahmut Uslu, program içinde gösterilen ve gizli kamera ile çekilen görüntüleri hakkında açıklamalarda bulundu. Mahmut Uslu kendisinin Cihan Oskay'ı tanımadığını söylerken, Oktay Dereli adına kulüpten almış olduğu 20.000 doların kaydını çıkarttılarını söyledi. Programa bağlanan Ali Şen, Fenerbahçe taraftarını sakin olmaya çağırdı. Telegol programı ekibine sahip çıkan Ali Şen, Cihan Oskay'ı şimdiye kadar camiadan tanıdığı kadarı ile kibar bir beyfendi olarak tanıdığını söyledi. Ali Şen Cihan Oskay'ın iddialarının ve özellikle kaset kayıtlarının bir bir bilgi içermediğini, kayıtlarda konuşturulan futbolcuların laf kalabalığına getirildiğini söyleyen Ali Şen tekrar tekrar camiayı sakin olmaya çağırırken konu hakkında gereken tepkinin kulübün hukuk kanalları yolu ile verileceğini tekrarladı. Spor camiası bu açıklamaların ardından gelecek tepkileri merak ediyor. 27.11.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : SuperSpor.com |
beni pek sarmadı adamın anlattıkları,bi de dudakları çok oynuyodu çok güldüm:D daha büyük bir bomba bekliyordum,ezikleri küme düşürecek falan ama bu haberden bi cacık çıkmaz,bir de program boyunca yayına her bağlanan adamı yalanladı,sanki adam deli ya da rüyasında görmüş tüm anlattıklarını,boş bir program oldu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ama Adam fenerin içinden biri, bence gerçek payı var, durup durduk yerde böyle haberler çıkmaz, fener küme düşmüş düşmemiz beni ilgilendirmez, beni geçmişinde haksız şampiyonlukları ilgilendirir... |
açıkcası bu haberin ne çıkacağını bilmiyordum ama içimden beşiktaşla ilgili olmasın diye dua ediyordum. şayet biz şaibeli şampiyonluklardansa şerefli ikinciliklerle gurur duyan beşiktaşlılardanız. beşiktaşla ilgili çıkmasada her konuşulan oyuncu beşiktaşta otnamış oyuncular. anlamadım ben bunu. haberde doğruluk payının olduğuna inanıyorum ama uzatmalar ve gereksiz yere yorumların uzatıldığı bi gerçek. ben inanıyorum haberin özüne. |
yaaa bende seyrettim....yayına her baglanan konuyu baska yerlere cekmeye basladı... EZİKLERİN asbaskanııı bile yok senin borcun var yok o var yok bu vra...oktay baglandı 20.000 dolarımı ver...bunlar konu dısında seyler...herkesin kuyrugu tutustu neye saldıracagını bilemedi...bence Cihan Oskay cok dogru bişey söyledi...Orası koskoca bir klup her önune gelen para alamaz gbisinden bişiyler söylediii...bide mustafa cebiye uyuz oldum ben...adam inkar edio edio...bandı koyuyolar...bu konusan sizmisiniz dilmisiniz diye soruyolar..evet benim dio dahada reddedio... bence bu turk futbolu adına cok dogru bi hareket oldu... EZİKLEERİN TAKIMI YİNE ACİZLİĞİNİ GÖSTERDİ... SİZ DAHA BAŞBAKANDAN COOKK YARDIM İSTERSİNİZ!!! |
KÜME DÜŞSÜN EZİKLERRRR BAŞKA TÜRLÜ ŞAMPİYON OLAMAZLARKİ |
Alıntı:
|
Aziz denen mikrop bu şike olayını daha önce itiraf etmedimi..? (Maçların sadece sahada kazanılmadığını öğrendim) Bu konuyla ilgili bütün formlar ve gazeteler çalkalanıyor , biz Ajdar'ın Türkiyeyi temsilini tartışıyoruz , beyler uyanın bu tarihi bir fırsattır ,bu konunun üstüne gidecek tek kulüp biziz çünki geçmişinde en ufak şaibe olmayan kulübüz ,bunu gese yapamaz çünki onlarda gırtlağına kadar pisliğin içinde Lütfen bu konuyu gündemden düşürmemek için var gücümüzle gündemde tutalım , tam bu ezikler köşeye sıkışmışken kurtulmalarına izin vermeyelim... |
Dün kaydadeğer birşey yoktu bencede . Bu olay unutulup gidecektir kimse ceza falan beklemesin . |
adamın dün gece anlattıkları son derece anlamlıydı ve bence doğruydu..her telefonla bağlanan olayları inkar edemedi sadece başka yönlere çekmeye çalıştı o kadar..böyle bişi olmasa azize siz ce telefonla bağlanıp herşeyi yalanlayamazmıydı..ama ne o ne de yanındaki adamları yapmadı..yapamadı..var bu işte bir b...t.f.f. üzerine gidip ortaya çıkarmalı herşeyi.. |
aziz çıkıp ewet yaptık desin fener yine küme düşmez bu ülkede şu laflar geçerli ceketin kolu var herşeyin yolu var devletin malı deniz yemeyen domuz |
DEVEKUŞU OLMAYIN!!! Alıntı:
Nasıl ki bunun üzeri örtüldü, bu da örtülecek... Eğer hala gerçekleri reddedip, kafayı kuma gömeceksek bir arpa boyu yol alamayız. Bu olaya daha önce de değinmiştim Sinan menejer olacak haberleri geçerken. Bakın bu adam aklanmadı ve polis tutanaklarında geçen yukarıda bahsettiğim görüşme çarşaf çarşaf gazetelere çıktı, reddedilmedi de... Bugün, Federasyon ile Aziz arasındaki kavga, bazı şeylerin konuşulmasına ve hedef saptırılmasına neden oluyor. Son 5 yılda ki bu 100. yıl ile başladı, bizim o şaibesizliğimiz yukarıdaki haberle yıkıldı. Şimdi bu konu ne zaman açılsa, yukarıdakiler ve belki de bizim bilmediğimiz ne ilişkiler çıkacak. Benim en büyük korkum da budur...Ve nedense bu korku Sinan'ın kulüple ilişkisi oldukça da sürecek... |
bnce adam dediklerinde hakli dio ki azize bni kullandi snrada kenara atti ins gereken yapilir bide uzuldgm konu bu olaylarin icinde oktayin adinin sikca gecmesi |
bu haberde unutulur gider |
bence anlatılanların hepsi doğru çünkü kasetlerde kimse ne parası ne doları demiyor bizi ilgilendiren kısmıda burası adamın ne olduğu yada olmadı bize lazım değil kısaca şike =ezikler bu kanıtlandı daha ne haaa bişey olurmu olmaz azize basına bi sallar bir tehdit hepsi sus pus olur istanbulspor olayında olduğu gibi |
Merhaba, lütfen yorumlarınızı konular üzerine yapınız. buradaki taraftarları ezik vs gibi benzetmeler ile rencide etmeyiniz. konuları sevgi ve saygı cercevisinde tartışırsanız daha verimli olacaktır. |
Türkiye`de Saat: 11:01 . |