![]() |
Feberbahce'ye Muthis Suclama! FENERBAHÇE'YE MÜTHİŞ SUÇLAMA! Fenerbahçe'nin 2000-2001 sezonunun son haftasında oynadığı Samsun maçında şike yapıldığı iddia edildi... 23 Kasım 2006 Perşembe 14:16 2000-2001 sezonu.. Federasyona başvuran bir kişinin bu konuda gerekli bilgileri federasyon yetkililerine iletebileceği, bunun karşılığında ise can güvenliği istediği iddia edilirken, bu iddialardan bilgisi olan birkaç yönetim kurulu üyesinin, ispatın yapılması halinde Fenerbahçe camiasını karşısına almadan olayı nasıl inceleyebileceklerini tartıştıkları belirtildi. Kulübe değil, yapanlara Kimliği (şimdilik) belirsiz şahsın iddialarının ispatlanması durumunda nasıl bir yol izleneceği ve Fenerbahçe’ye verilecek cezanın neler olabileceği konusunda çeşitli görüşler ortaya atılırken, kulübün kendisinden çok, yapan ya da yaptıranlara ceza verilmesi düşüncesi ağırlık kazandı. Hatırlanacağı gibi o sezonun son maçında Fenerbahçe 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Samsunspor’u 3-1 yenmiş ve şampiyonluğa ulaşmıştı. Fanatik |
İspatlanirsa Şampİyonluklari Sİlİnsİn Ayni Juve Gİbİ Hatta 2. Lİge DÜŞÜrÜlsÜn |
herşey beklenir bunlardan |
Alıntı:
Sence bu defa isbatlarinsa yapabilirlermi |
Burası türkiye burda herşeyin üstü örtülür,ayrıca bana göre tam kolpa habwere,,eğer bu beşiktaşla ilgili oplsaydı kesin kolpa,pis medya,lanet olsun size diyecektik,demekki eziklerede böyle davranmaya başlamışlar.. |
muhetemel, bunlar zamanında niye ortaya atılmıyor. neler olduğu niye sorgulanmıyor, aradan 3 yıl 5 yıl geçiyor herşey ortaya dökülüyor. açıkçası hiç birşey olmaz. türkiyede adamlar neler yaptı. klüpler birliğni tanımıyorlar güncel olan adamları hala aforoz edemediler. başka bir ülkede olsa lige sokmazlardı. ama bizde sular hep durgun... yıldırım, asarım keserim biçerim yorumlarına devam ediyor. kimsenin çıkıpta arkadaş sen ne diyorsun dediği yok. kutsal ittifak medyası sürekli kollamya devam......... |
Alıntı:
sonra oradaki oturanlardan febe li Kemal Belgin klüpten uzaklaştırıldı.... |
Medya bunun da izini sürsün.. bakalım ne kadar üstünde duracaklar.... |
hiç birşey olmaz burası türkiye |
türkiyedeki başarılar beni ilgilendirmiyor.neler döndüğü çok belli ben iyi oyun ve avrupada kora kor mucadele başarı istiyorum |
telegol debi dosya açıklayacakmış starda bakalım oda bu eziklerle ilgiliyse kesin artık bişeylerin yapılması lazım yapanın yanına karmı kalacak. şahsen ben beşiktaşta birileri yaptıysa onlarında cezalandırılmalarını isterim. biz onurumuzla şaibeli şampiyonluktansa şerefli ikincilikler şarkısını söyledik. |
şike yapanların hepsi belirlense bizim şampionluk sayımız 20'nin üstüne çıkar...ama nerde... |
sadece samsun maçımı acaba? |
Alıntı:
|
Bakin aziz klupler birligine,federasyona rest cekiyor simdide 2.baskanlari oynayacaklari Trabzon maci hakemine yukleniyor beki bu hakemi etkileme degilmi eger bu ligi begenmiyorsaniz gidin kendinize bir lig bulun |
yaa LUCE oralardan boşyere ağlamıyor..%100 bence şike yapıldı o sene...şampiyonluğumuz çalındı...çelme takıldı BJK ye..yok biz aynen öyle devam ediyor olsak..şuan avrupada gayseların yakaladığı başarıyı yakalardık... |
Bir değil iki değil.Artık şaşırmıyorum bile bu haberlere.Önemli olan sonuç.Sonuca ise ulaşılamıyır bu ülkede.Daha doğrusu ulaştırılmıyor.Futbol sahada oynanmıyor ne yazık ki... |
O Zamanda Azize Yenge Vardı Dimi ???? Normal Canım Alıştık Biz Bunlara.. Bari Hakettikleri Cezayı Alsalar.. |
sadece samsun macı mı acaaba dah aneler vardır ama hıc bıse olmaz bu turkıyedee.. |
hiç bişey olmaz. en fazla söylemlerle kalır gider. takip edilse bile zaman aşımına ugradı diye dosya rafa kaldırılır. |
Fenerbahçe nasıl maç satın aldı? Fenerbahçe'nin 2000-2001 sezonunun son haftasında oynadığı Samsun maçında şike yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Federasyona başvuran Cihan Oskay'ın şikeyi belgeleriyle açıklayacağı Tele Gol programı bu gece 22:15'te yayınlanacak. Soysal'ın bu konuda gerekli bilgileri federasyon yetkililerine iletebileceği, bunun karşılığında ise can güvenliği istediği iddia edildi. O dönemde forna giyen bazı futbolcuların da şikeyi itiraf edecekleri belirtildi. Star spor müdürü Serhat Ulueren'in ortaya çıkardığı müthiş belgeler gündemi belirleyecek. Tele Gol bu akşam saat 22:15'te Star'da... kartalhaber |
merakla beklıyorum :mad::mad::mad: |
Alıntı:
|
bence soru yanlis....yani simdi belgeler yanlisda cikabilir ama hepimiz biliyoruzki, fener mac satin aldi aliyor...yani soru böyle olmali: fenerbahce ne kadar cok maci satin aldi?? ne kadar sampiyonluk satin aldi??? ve neden herseyi masa basinda oluyor?? |
Şapka DÜŞtÜ Kel GÖrÜndÜ Bakalim Şİkelerİne Neler YapmiŞlar İnŞallah Bununda ÜstÜ ÖrtÜlmez Ve En AĞir Cezayi Alirlar |
Alıntı:
|
eziklerin bişeyler karıştrdıkları herzaman herkesin aklındaydı zaten bakalım yaptıkları ortaya çıkınca ne olacak.. |
onlara bişi olmaz ezik şansı var onlarda |
şerefziler! |
hersey beklenir dogrudur |
bakalım bir yaptırım gelecek mi,hiç sanmıyorum,ezik medyası hemen kapatır olayın üstünü |
vala bende merakla bekliyorum. hayırlısı bakalım. bu arada programın saati değiştirildi galiba. 22:15 yerine 00:30 yazıyor !!! |
bende izlicem bakalim neler olacak... |
adam herşeyi açıklıyo...helal olsun...isim isim belge belge |
o 8-0 olan gencler macı dııl ankaragucu macıydı arkadasım duzelteyım dedım. ins ezıklerı de juwe gbı 2.lige dusururler |
star tv de sike dosyasi Fenerbahçe nasıl maç satın aldı? Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım'ın yakın arkadaşı Cihan Oskay, Fenerbahçe'nin şike dosyasını açığa çıkardı. Oskay, sarı-lacivertli kulübün şampiyonluğu kazandığı 2000-2001 sezonunda yaptığı şikeleri bir bir anlattı. İşte Oskay'ın Star Tv'de yayınlanan Tele Gol'de anlattıkları; "200-2001 sezonunda Fenenerbahçe ile Galatasaray arasında şampiyonluk yarışı yaşanıyordu. Ben de Aziz Yıldırım adına Fenerbahçe'nin maçlarını kazanması için araya girdim. O dönemde son maçlar büyük çekişmeye sahne oluyordu. O dönemde Trabzonspor'da forma giyen Oktay Derelioğlu'nu arayarak "250 bin dolar vereceğiz, Galatasaray maçında sizlerden çok iyi bir performans bekliyoruz. Kabul mü?" dedim. Oktay 500 istedi biz 250 bin dolarda ısrar ettik. Sonunda 250 bin dolara anlaştık. Ancak Sergen o dönemde Galatasaray'a imza atmıştı. Sergen "Ben çıkıp oyanarım" dedi ama o da o maçta forma giymedi. Fenerbahçe'nin son maçı Samsunsporlaydı. Bu maç öncesi biz de hazırlıklar yaptık. Bunun için Orduspor Başkanı sayın Mustafa Çebi'yi araya soktuk. O Samsunsporlularla temasa geçti. Samsunspor teknik direktörü parasal sıkıntılar yaşadıklarını belirtti ve takımın 3 gün önceden Sinop'ta kampa alınacağını söyledi. Biz kampın iptal edilmesini istedik. İlk amacımız Samsunsporlu futbolcular Tümer, Ali Akdeniz, İlhan Mansız gibi yıldızların iyi oynamamasını sağladık. Maça rahat çıkacaklardı. Mesajı almışlardı. Samsunspor teknik direktörü her gün bizi arayarak bilgi veriyordu. Hatta Samsunspor teknik direktörü bizi arayarak kadroyu bildirdi. kadroda Ertuğrul vardı. Aziz Yıldırım Ertuğrul'u istemedi. Hoca ise Ertuğrul'un 6 haftadan bu yana oynamadığını belirtti. yani Samsunspor'un ilk 11'i bile Samsun'dan belirlenmişti. Bunun yanısıra Samsun'a giderek Aziz yıldırım'dan aldığım 150 bin dolarlık çantayı verdim. Oradan Trabzonspor kampına gittim. 150 bin doları Aziz Yıldırım'dan aldım, 150 bin doları da Fenerbahçe Kulübü muhasebeci Metin Bey'den aldım. Trabzonspor kampında Oktay'ın odasına gittim. Trabzonsporlu futbolcular ikişer ikişer odaya geldiler. Ve onlara şunları söyledim "Eğer Galatasaray'a en fazla 1 gol farkla yenilirse parayı vereceğim" dedim. Planı şöyle yaptık Galatasaray-Trabzonspor maçını Oktay Derelioğlu'nun kayınbiraderi Murat'la birlikte maçı izleyecektim. Eğer Trabzonspor 1 farkla bile yenilse bile içinde 150 bin dolarlık çantayı Murat'a teslim edecektim. O maçı Murat'la Ortaköy'de Princess Otel'de izledik. Maç 4-0 bitince parayı vermedim. Hatta Murat maç bittiğinde '3-1 bitse bile parayı alacaktım' dedi. Bunların kayıtları bende var. Son maçta ise Samsunspor'u 3-1 yendik. Samsunspor'da hangi futbolcunun ne kadar aldığını bilmiyorum ama İlhan Mansız Galatasaray'la anlaşmıştı o yüzden teknik direktör 'İlhan Mansız'ı frenleyemem' dedi. Ancak Samsunspor'a verilen paranın tamamı verilmedi. Mustafa Çebi bu parayı istedi, Aziz yıldırım 'maçı hakkımızla' kazandık diyerek paranın geri kalanını vermeyince Çebi çok zor durumda kaldı. Federasyona başvuran Cihan Oskay'ın şikeyi belgeleriyle açıklayacağı Tele Gol programı bu gece az sonra yayınlanacak. Oskay'ın bu konuda gerekli bilgileri federasyon yetkililerine iletebileceği, bunun karşılığında ise can güvenliği istediği iddia edildi. O dönemde forna giyen bazı futbolcuların da şikeyi itiraf edecekleri belirtildi. Futbolcu Ali Akdeniz'le yapılan şike konuşmasını yayınlayacağı öğrenildi. Star spor müdürü Serhat Ulueren'in ortaya çıkardığı müthiş belgeler gündemi belirleyecek. yayin su anda devam ediyor kaynak:kartalhaber.com |
nerdee bu ezıklere hıc bıse olmazzzz burası turkıye ıtalya deılkı dussunler ıkıncı lıge.. |
olaylar cok ilginc gelisiyor... |
inşallah kümeye düşürürüler şerefsizleri !! bakalım nihat la aziz ne dicekk bunun cevabını nasıl açılayacaklar |
konu haberler bölümünde açılmış kardeş ;) |
Türkiye`de Saat: 09:37 . |