![]() |
Alıntı:
|
bu Febenin 2. vakkasi hala hükümet federasyon biseyler yapmazsa ozaman hic önüne gecilemez... Gayse nin de yaptigi hersey ortada ama bisey yaptirim olmadi... Oktay neden Besiktastan gönderildi bi hatirlayin acaba neden Serdar geri alindi oynatildi ama Oktay neden alinmadi ??? herkez adamin karakterini biliyor yarasi olan gocunur aradi yok ses ile oynanmis yok baska seyler biraksin bu isleri herkez herkesi biliyo... |
yokmu cesaretli birileri bu olaylari aciga cikaran adam cikmis ben bu isin icindeyim diyorsa bundan buyuk delilmi olur |
federasyon görevini yap ikinci kümeye atarsın men mi edersin ne yapıyorsan yap |
her bağlanan yalanladı adamı |
yaa adamı şimdi de ahmet çakar yalanlıyor...bana 10bin euro para teklif etti + hollandaya uçak bileti istedi bu haber karşılığında falan diyor...yalan sahtekar diyor...dur bakalım..ama belgeler de takır takır konuşuyor ne iş anlamadım... |
Alıntı:
|
:D Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yazık ya hem suçlular hem gucluler mahmut uslu programa katıldı postasını koydu lafımı keymeyın dıye adamlar 50 kere özur dıledi yazık cok yazık sen haklısın neden özur dılıyosun bu program senın istediğin zaman kesersin madem bir konu var arkasında durun kıvırmayın allah aşkına... |
Türkiye`de Saat: 11:01 . |