![]() |
Seçimlerde Kimin Kazanmasını İstersiniz? akp-chp |
Alıntı:
|
chp........dyp..........anap ............. alsın secimi |
bn yanlışlıkla yazdım akpyi chp tabii ki |
Alıntı:
|
Forumda siyaset hoş değil;) |
anket amaçlı |
Herkes fikrini soylesin ama lutfen fikrinizin disindaki parti hakkinda asagilayici ,kucuk dusurucu ve hakaret duzeyinde kelimler kullanmayiniz Bu kurallara uymayan uyelere ceza sisitemi uygulanacaktir iyi forumlar :) |
tamam mert abi |
akp |
merak ediyorum akpni nesi sevilio kucuk dusurucu anlamda soolemiom ben pek anlamam da siyasetten |
Alıntı:
|
dp - mhp... |
Akp kazanmasında kim kazanırsa kazansın zihniyetiyle yola çıkarak hiç sevmesemde chp dedim. Allah akp nin gazabından tüm Türkiyeyi korusun |
Alıntı:
|
bu partilerden hiçbirini istemem dedim ama... mecburen bunlardanbiri olmalı pfff nolcak bu memleketin hali:( |
akp |
ileriye gitmeliz geriye değil baykal bir denesin bakalım o napıcak chp |
Alıntı:
|
Alıntı:
DP yi kalbimle destekliorum :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D :D :D |
akp |
|
Forza Akp |
Vallahi kötünün iyisine vereyim diyorum ama şuan için gönlümden geçen hiçbir parti yok... |
HATALARI "SAYIN" SANDIKDA "ÖCALIN" YA TESLİMİYETCİLİK YA MİLLİYETCİLİK M H P |
мнρ.. |
Bu Partilerden Hiçbirini İstemem!!!!!!!!!!!!!!! |
iyi olan başa gelsin diycem ama hangi iyi. oy kullanmıycam ileride belki adam gibi adam çıkar http://www.tarcininmutfagi.com/tarci...mages/atam.jpg |
AK AK AK AK AK ARKADAŞLAR AK PARTİ |
ülkemiz için hayırlısı olur inşallah |
bu kadar miting yapılıoo bazıları hala akp dio gerci bn oy wermicem zaten duzgun partiyok akp we gp dışında en cok oy alabilecei için chp dedim ama mhp de olur mhp nin inönündeki govde gosterisini izlemiştim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar bu arada ntvde aksamları okan bayulgen oluo artık hjafata ici hergun dun izledim guzel bi program politika hakkında mesela dun konukları pelin batu we akpli yonetmen osman yaamurdereliydi bide liderelerle konusma yapan bi program wardı 9-10 gibi falan baslıo(cnnturk galiba) dun mehmet agar la konustula bugun r.tayyip erdoan la konusulck |
Kim gelirse gelsin değişen birşey olmayacağı için hiçbiri. |
CHP |
gencc partii... ezılenler ıktıdar olacakk |
Alıntı:
ezilenler mi? o zaman bütün fenerbahçe camiası genç partiye :D :D misal İbrahim Tatlıses |
Türkiye`de Saat: 13:45 . |