![]() |
Alıntı:
Benden yahut bizden değil diye insanları ayırman hiç hoş degill .. |
Alıntı:
|
tabı kı olmaz ... herkesın kndısıne ait 1 dusuncesı vardır ama BU dusuncelere saygı duyamamız lazm TABIKI ŞU ana kadr ... TÜRKLÜĞE hakaret edılmedıgı surece... |
Alıntı:
Bugün bize pir geldi gülleri teze geldi Önü sıra kamberi ali yel murteza geldi Eyvallah şahım eyvallah Hak Lailahe İllallah Eyvallah pirim eyvallah adı güzeldir güzelşah Sen alisin güzelşah şahım eyvallah eyvallah Ali bizim şahımız kabe kıble gahımız Mihraçtaki Muhammet o bizim padişahımız Eyvallah şahım eyvallah hak Lailahe İllallah Eyvallah pirim eyvallah adı güzeldir güzelşah Padişahım yaradan okur aktan karadan Ben pirimden ayrılmam bin yıl geçse aradan!!! |
Alıntı:
|
bu forumu her geçen gün daha çok seviyorum:D |
Benim düşüncemle birşeyler demek isterim..İnsanları Dil, Din, Irk, Mezhep, Millet veya Ten Renklerinden dolayı ayırt etmeyi hiçbir zaman kişiliğime sığdırmadım.Benim için bunlardan en önce insan olması gerekir.Herkezin bir inancı görüşü vardır biz özgür kişileriz kimsenin bir himayesi altında istemediğim şeyleri sevmek zorunda veya yapmak zorunda değiliz.Onun için herkezin görüşüne ve inancına saygı duyacaksınız..Hı duymuyacaksanız hiç girmeyin senin inancın sende kalsın. Benim düşüncelerim bunlar...insanın hayatı boyunca kaybetmeyecegi tek şey inancı ve düşüncesidir.Benim de kaybetmeyeceğim şeyler gittiğim yolumda insan ayrımı din ayrımı yoktur insan sevgisi kardeşşesine yaşamak. |
Ali'siz Alevilik Olamaz |
Alıntı:
|
Bende Güzel Peygamberimizin bir hadisini eklemek istedim. "Ya Ali Lahmike lahmi, demmike demmi, ruhike ruhi, cismike cismi” “Ali’nin eti benim etim, kanı benim kanım, ruhu benim ruhum, cismi benim cismimdir. “ |
Türkiye`de Saat: 15:12 . |