![]() |
Buda makyajsız Bülent Makyajsız Bülent'i gördünüz mü? Şu sıralar sanal alemde dolaşan Diva Bülent Ersoy'un makyajsız fotoğrafları, görenleri kelimenin tam anlamıyla şok ediyor. Her zaman gösterişli kostümler ve ağır makyajlarla görmeye alıştığımız ünlü sanatçının ilk kez bakımsız fotoğrafları hayranlarıyla buluştu. Doğal haliyle bir mekanda görüntülenen Bülent Ersoy'un patlayan flaşlara gülümsemesi de çeşitli yorumlara neden oldu. |
Annnnneeeeeeee |
NAsıl yani yaa..... :S:S:S |
o nedir öyle ya |
beklediğimden iiymişş:) |
öğğğğğğğğğöğöğğğğö |
midem bulandı iğğğ |
Alıntı:
|
daha iyisini beklemek olmaz... |
olamaz rüyamdaki kadına ne oldu :D ıyyyyyyy hakikaten iğrençmiş allahın gücüne gitmesin ama kendisini bu hale getiren o gerçi diğer ünlülerde bundan farksız sayılmazlar hepsi aynı |
valla allahın gucune gıtmesın dedğin gıbı . bu ne ya inanmıyorum. cok korkutucu:D |
gece görsem altıma yaparım korkudan sanırım........... |
Bülent Ersoy makyajsız (+18) |
evet makyajın zararları ortada kabus gibi surata bak ya :D:D |
hani derlerya fazla merak ii bişi değil die doğruymuş ya çok merak ediodum aman allahım bu nedir böleeee:(:(:( |
dalga geçmeıyn ardaşlar allahın yarattıgıyla yarın ne olacagımz hıç bellı olmaz.. |
Alıntı:
|
pc den dosyayı nasıl silebilirim |
ayıp gunah gerçekten ınsanların görunuşuyle alay edılmez |
ıyyyy öğğğğğğ uyyyy ışşşşş |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
igrenç gercekten |
bu gece uyuyamam heralde:) |
ne olursa olsun bırısını görunuşuyle alay etmek allahın gucune gıder acaba merak edıyorum dunya üzerındekı en guzel insanın yüzündekı derıyı kaldırsak yıne guzel dıyebılırmıyızx aynı şey ınsanın görünüşü önelı oolmamalı.... |
:D :D :D allahım sen günah yazma |
korku filmi gibi :D |
Aman Allahımm..Ben bi daha bu kadına bakamamm :):) |
Alıntı:
|
Pfff bu ne ya!! İğrençç... :( |
ya bak arkadaşim bende bılyıorum ayn ı şey olmadıgını sadece dıyorumkı o yada bır başkası ne yapmışsa yapmış bızler neden onların kusurlarını arıyoruz .. ne olursa olsun ne yaparsa yapsın bır kişi bıze kalmamış gunahıyla sebabıyla her ınsan kendı hayatını yaşiyor bızler ne dıye onların sırtından espırı yapıp alay konusu yapıyoruz bumu ınsdanlık kendı kusurlarımızı kapatmak için bAŞKALRININ kusurlarını arıyoruz ... |
kendi kusurlarımızı kapatmak için onun kusurunu niye arayalım yaa ayrıca emın ol hepimizde biliyoruz insanlarla alay edilmiceni etmeyızde zaten sen olaya başka açıdan bakıosun o ayrı bizi Allah ın yarattıgı bi kulla dalga geçmekle suclayan sensinn yok öyle bişey |
ben suçlamıyorum sadece o kışinin yerıne kendımı koyuyorum bır anlık alay etmıyen kışı iğrenç anne korkuyorum gıbı laflar etmez bunlartı söyleyen sızsınız ben degıl |
Alıntı:
biliyoruz allahın gücüne gider dedik bazıları içinden geleni söylemiş tek rahatsız sensin anlamadım bu işi ya AYRICA BÜLENT ERSOY İĞRENÇ OLMUŞ SURATI ERKEKLİĞİ NE GÜZELDİ KENDİNİ MAHVETMİŞ |
Arkadaşlarr gerginlik yok yaa sakinn... |
sende haklısın afdersınız ... hıh |
olaya bakış açın farklı zaten ama emın ol bizde senın dedigin gibi düşünüyoruz bunu anlamak istemıyosun neyse aynı şeyleri bizde düşünüyoruz yanii |
bırşey demıyorum hatalıyım ama demekkı bazı arkadaşların zoruna gıttıkı gerçekler tehtıd etmeye başladılar klavıye başinda buda yenı moda yaa ınsan o arkadaşin nasıl forumları açtıgnıda gördum onun için artık onun hıç bır şeyıne karışmıyorum allah ıslah etsın ne dıyım . |
Alıntı:
ne tehdidinden bahsediyorsun kafan güzelmi senin hangi konuyu açmışım ben rus kızları mı sapıklık ne var orda kanky sadece eğer gözlerinde bir problem yoksa sadece yüzler vardı orada sağolasın şu an çöp tenekesinde sallayıp durma |
düşündüğümden daha iyiymiş ama iğrenç yine de |
Türkiye`de Saat: 18:15 . |