![]() |
Karımı diskoda gördüm, vurdum TEKİRDAĞ Marmara Ereğlisi’nde geçen yıl Bulgaristan uyruklu eşi Ayfer Ramieva Yuseınova’yı (32) bir diskoda eğlenirken görüp kıskançlık krizine girerek sokak ortasında silahla vurarak öldüren İbrahim Bilkaya (35), Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşmasına çıktı. Başka erkekle gördüm Bilkaya son savunmasında, "Çok güzel bir eşim vardı. Ancak son zamanlarda aramızda tartışmalar yaşanmaya başladı. Bu tartışmaların ardından olay akşamı eşimi diskoda bir erkekle eğlenirken gördüm. Bunun üzerine sinirlerime hákim olamadım ve disko çıkışında eşimi öldürdüm" dedi. Mahkeme heyeti,Bilkay’a ’Kasten ve planlı olarak adam öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis cezası verdi. |
Ne kadar doğru yapmış tartışılır ! |
haketmiş..helal olsun abime:D |
iyi de kendisinin orda ne işi varmış? |
Hak etmiş diye birşey yok... Kadın aldatıyorsa vardır bi sebebi... bunun cezası ölüm olmamalı ! |
bence adam enayiliğine doymasın. seni aldatan bir kadın için ömür boyu hapis çekilir mi? |
Alıntı:
ancak buna katılabilirim... aldatıyarsa vardır sebebi çok mantıklı gelmedi bana...aldatılan kadınlarda ağlamayacak o zaman:)...söylesin ayrılsın o zaman...ihanetin anlaşılabilir tarafı yok... elini kana buladığına değmez bencede...yıllarca yat içeride birde hapishanede boynuzlu damgası ye...adam tut öldürt..daha mantıklı;) |
Alıntı:
Vardır bi sebebinden kastım "iyi olmuş, doğru yapmış" değil... adamda da muhakkak hata vardır ki buna teşvik etmiş baabında... yoksa elbetteki kimse kimseyi aldatmamalı. adamın enayiliği konusunda da size hak veriyorum. ömür boyu hapis hayatına değmez...! |
elini kana buladığına değmez bencede...yıllarca yat içeride birde hapishanede boynuzlu damgası ye...adam tut öldürt..daha mantıklı:wink: +1903:D |
Alıntı:
Çözümün bayağı pratik meltemcim :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D yaw ne öldürme meraklısı çıktınız siz... alla alla kimse kimseyi öldürmesin bunun kanunu var, kuralı var.. gidip dava açsın boşansın. illa öldürmekmi lazım |
Alıntı:
hırsızlığın yolsuzluğun cezası kanun nizam olabilir...ben geri kafalıyım kimse kusura bakmasın:D..erkekte yapıyorsa kadında yapıyorsa tek cezası var ölüm:D...eğer birgün hataya düşerde kendim yaparsam masrafa giripte kiralık katilde tutmam direk sıkarım kafama aha şurayada yazdım:D |
Alıntı:
yani HÖH diyorum başka da bişi demiyorum... benden uzak dur :biggrin: |
Alıntı:
aklıma geleni söylerim demiştim en baştan:D...yalanmı söylememi isterdin:D...ihanetin cezası ölüm o kadarrrrrrrrrrr:D |
Alıntı:
:biggrin: ben asla ihanet etmem olurda bi yanlış anlamaya kurban gidersem kurban edenin şansı olmaz... havada/karada/denizde/hapiste... :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
bende aynı şeyi söyledim:D...sorgusuz sualsiz öldürmeden yana değilim...önce sorup sonra öldürmek gerek:D.. |
Alıntı:
anladım cani insan :biggrin: senin bu konuda kararın kesin... ne diyim..:heeeelllllooooo: |
yakışır abime iyi yapmış sıkmış kafasına :D |
Alıntı:
buyrun bir tane daha :D sanırım tüm erkekler sizin gibi düşünüyor.. o zaman abiniz ömür boyu paşa paşa yatar hapiste... |
gönlümüz abimizin çıkmasından yana:D...ben bir protesto gösterisi düzenlenmesi ve adliyenin önünde toplanılmasından yanayım:D |
ne olursa olsun ne gerek var öldürmeye. ölen kadına mı yazık, ömür boyu hapis cezası çekecek adama mı yazık? |
Alıntı:
bir insanın yaşamına son verdiği için tebrik etmek lazım dimi? hatta besiktasforum üyeleri topluca gidip ziyaret edelim.. içerdeki tüm ihtiyaçlarını karşalayalım... :banghead: |
Delikanlı adam çıkarmış sıkmış, Aslında bir erkeğin ömründe 3 kadına kadar öldürmede ceza almaması gerekir... Yasalaşsın BU :D |
Alıntı:
ben desteğim ne halleri varsa görsünler:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
İhanet kabul edilemez birşey.. bir bayan olarak ben aldatılsaydım kesinlikle öldürmek aklıma gelmezdi.. anında terk ederdim. bensizlik ona acı veriyorsa çeker acısını vermiyorsa zaten değmez hiçbirşey yapmaya... |
yok yok öldürmek iyidir ya:D |
Alıntı:
|
beyler hiç aldatıldınız mı ve aldatıldıysanız ne yaptınız? Öldürdünüz mü? |
Alıntı:
çok şükür aldatılmadım:)...aldatılmadın konuşmak kolay asarım keserim diye diyeceksen...o an yaparmıyım bilmiyorum ama aldatanın ölümü hakettiğini düşünüyorum hala:)...15 günlük sevgilimse öldürmem muhtemelen ama örneğim karımsa o an gözümün kara olacağını düşünüyorum...öldürmesemde öldürmem gerektiğini düşünüyorsam tamamdır bence:) |
Alıntı:
:) aldığın tepkiler seni korkutmasın explorer sen öldürmeye devam et... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:biggrin: yürü be Explorer kim tutar seni |
dilerim acaba öldürmelimiyim diye düşünmeme sebep olacak bişey olmaz:)... valla ben ölsem bile bana sadık kalacak bir hanım isterim şahsen..bencilce olabilir ama böyle..hani derlerya delikanlı kız diye...osmanlı kadını diye...öyle işte |
Alıntı:
:D :D :D 2008 yılında??? Türkiye'de :D :D :D walla birkaç kişi var bence sıkı bir araştırma içine girmelisin... |
Alıntı:
yurtdışı koşullarınıda bilen biri olarak Türkiye'de bulma olasılığımın daha yüksek olduğunu düşünüyorum:D...2008 yılında...valla ihanet 1400 yılındada varmış...yalan olur hayal olur bilmem:)..ama aradığım bu... |
Alıntı:
yok yok şaka yapıyorum.. Türk insanları çok daha duyarlı bu konuda namuslarına düşkün, sevdiklerine bağlı insanlardır... isteğin ne yalan olur, nede hayalde kalır... 10 kızdan 7 si aradığın tip. endişelenme.. |
Alıntı:
endişe yok:D..acelemde yok:D...10 kızdan 7 si sadıktırda işte 100 kızdan kaçı ölürsen yalnız ölmeyi kabul eder bilmem:D... |
Türkiye`de Saat: 12:45 . |