![]() |
beyler hiç aldatıldınız mı ve aldatıldıysanız ne yaptınız? Öldürdünüz mü? |
Alıntı:
çok şükür aldatılmadım:)...aldatılmadın konuşmak kolay asarım keserim diye diyeceksen...o an yaparmıyım bilmiyorum ama aldatanın ölümü hakettiğini düşünüyorum hala:)...15 günlük sevgilimse öldürmem muhtemelen ama örneğim karımsa o an gözümün kara olacağını düşünüyorum...öldürmesemde öldürmem gerektiğini düşünüyorsam tamamdır bence:) |
Alıntı:
:) aldığın tepkiler seni korkutmasın explorer sen öldürmeye devam et... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:biggrin: yürü be Explorer kim tutar seni |
dilerim acaba öldürmelimiyim diye düşünmeme sebep olacak bişey olmaz:)... valla ben ölsem bile bana sadık kalacak bir hanım isterim şahsen..bencilce olabilir ama böyle..hani derlerya delikanlı kız diye...osmanlı kadını diye...öyle işte |
Alıntı:
:D :D :D 2008 yılında??? Türkiye'de :D :D :D walla birkaç kişi var bence sıkı bir araştırma içine girmelisin... |
Alıntı:
yurtdışı koşullarınıda bilen biri olarak Türkiye'de bulma olasılığımın daha yüksek olduğunu düşünüyorum:D...2008 yılında...valla ihanet 1400 yılındada varmış...yalan olur hayal olur bilmem:)..ama aradığım bu... |
Alıntı:
yok yok şaka yapıyorum.. Türk insanları çok daha duyarlı bu konuda namuslarına düşkün, sevdiklerine bağlı insanlardır... isteğin ne yalan olur, nede hayalde kalır... 10 kızdan 7 si aradığın tip. endişelenme.. |
Alıntı:
endişe yok:D..acelemde yok:D...10 kızdan 7 si sadıktırda işte 100 kızdan kaçı ölürsen yalnız ölmeyi kabul eder bilmem:D... |
Türkiye`de Saat: 14:22 . |