Burcu_BJK1903 | 28-05-2008 12:23 | Annesini Öldürmek için Anket Yapan Genç, Polise Ateist Olduğunu Söyledi Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, sürekli tartışıtğı annesini onlarca parçaya ayırarak öldüren genç, polise verdiği ilk ifadesinde ateist olduğunu söyledi. Annesini öldürmek için Facebook'taki internet istesinde anket yaptığını doğrulayan genç, annesiyle sürekli tartıştığını kaydetti.
Edinilen bilgiye göre, Hamitler Mahallesi Nergiz Sokak'ta ikamet eden M.F. tartıştığı annesi Asiye F.'yi karın boşluğundan bıçakladı. Karnın akmasıyla birlikte annesinin cesedini banyoya götüren 17 yaşındaki genç, 'cesedi nasıl ortadan kaldırırım' düşüncesiyle Bıçakçılar Çarşısı'ndan aldığı satırla annesinin cesedini onlarca parçaya ayırdı. Annesinin cesedini Mudanya'da denize atmayı tasarlayan gencin yardım istediği arkadaşları, polise bilgi verince ceset ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlı polise verdiği ilk ifadesinde; "Annemle sürekli tartışıyordum, dün de odasındaki televizyonu almak istedim vermedi. Tartıştık ve bıçakladım. Kanı görünce cesedi parçalara ayırdım. Ateistim. Mudanya'da denize atmak istedim annemin cesedini, ancak arkadaşlar ihbar etmişler" dediği öğrenildi.</SPAN> |