![]() |
Alıntı:
kim tartışma ortamı ayratıyor yaa var dedin ben bilmiyoru mdedim anlaşılans end ebilmiyosun ve sorna söyledim ben sana lafmıyetiştiriyorumda tarıtşma ortamı yaratıyım konuyu açmışsın düşnücem isöylemişmi gelmiş bana lafı söyleyens ensin yo kkalmanı nbaşak yoluda var yaa madme var söyle bilelim dedim bunda ne var şimdi yaa ... yeter yaa ciddi yeter mesja ayzanda kabahat zaten yorum yapanda kabahat iyi forumalr size hadi bye bye |
Alıntı:
tamamda abla şöyle bi cevap vermek başkaalrının zoruna gidiyor ve bu yüzdne tartışma çıkarıyo oluyorum birşey söylüyolar söylediklerinin ne oldugunu bilmiyolar bend ebunla ilgil ibieşy sorunca susup kaldıkalrı içni nedense sinirleniyolar öğrenmek içni sormuşum vamrı şbaka yolu cevap vereceğine gelmi şbid etersliyolar yaa iş igücü yo kbenim yazdıgı myoruma alf yetiştirir ben cevap verince gelmiş laf söyler |
Herkesten özür diliyorum... kimsenin böyle bir tartışmanın ortasında olmasını istemezdim. ÜZGÜNÜM |
Alıntı:
TARTIŞMA BİTMİŞTİR! |
böyle asılsız haber yapan gazetelere kızıyorum... bir araştırıp öyle haber yapsalar olmaz zaten. öyle olsa bile kimene bundan... |
Arkadaşlar lütfen yorumlarınızda ve fikirlerinizde birbirlrinizi kırıcak konuşmalar yapmayın. |
pusucu senden özür diliyorum. hata benim! |
Teşekkürler Burcu |
Gerekeni yaptım.. gereken yapılır umarım. |
Türkiye`de Saat: 05:22 . |