![]() |
İneğe tecavüz ederken basıldı 24 yaşındaki genç ineği kirli emellerine alet etmek isterken basıldı. Trabzon'da inekle cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen 24 yaşındaki S.K. gözaltına alındı. Yenicami Köyü'nde oturan 37 yaşındaki Ayşe Demirbaş, dün saat 15.40'da gelen sesler üzerine evin alt katında bulunan ahıra gitti. S.K.'yı ahırda inekle cinsel ilişkiye girerken gören Demirbaş jandarmaya haber verdi. Gelen ekipler S.K.'yı gözaltına alırken soruşturmaya başlandı. |
tuu allah cezanı versin sapık mahluk kadın mı kalmadı,ahlaksız... |
Beyinsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yazık değilmi hayvana... ASIL HAYVAN SENSİN |
Etraf iice abaza kaynamaya başladı yaa.Sapık heriffff |
bugünleremi kaldık be yazıklar olsun... |
hey beyinsiz herif.kıyamadın mı 30 lirayada eşşeğe kaldın :d |
Alıntı:
|
Malesef çok yaygın bu tür şeyler Türkiyede... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hakkaten bu nasıl bir sapkınlıkdır yaa... Hayvan diyecem hayvanlara hakaret sayılır... |
salak herif dua etsin ineğin sahibine yakalanmış ya boğaya yakalansaydı |
Alıntı:
:D hey allahım hiç güleceğim yoktu :D |
niye tecavüz cnm,ineğe sormuşlar mı ki :p töbe töbe.. iğrenç herifler |
Adam ne yaptıysa abazalıktan yapmıştır.Amam yazıklar olsun...bula bula inekmi bulmuş yaw bak sen şu işe...:D |
oha be kardeşim oha |
anlaşılan inek iyi kuyruk sallammış... hehehe.. :puke: |
Ya ne günlere kaldık Alahım bu kadar düştük mü diyorum içimden Ala sonumzu hayrı esin !!! |
Alıntı:
:thumpdown: :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown: |
"24 yaşındaki genç ineği kirli emellerine alet etmek isterken basıldı." işte buna gülerim:D |
Alıntı:
alla alla benmi garibim siz mi??? olay hakikaten iğrenç... nesi komiğinize gidiyor anlamıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) özür...! |
Alıntı:
|
hadi bu irençlikte.. itle abaza bayanlara nedemeli nedemeli :D:D |
:hmmmm2::hmmmm2::hmmmm2::hmmmm2: vallahi arkadaşlar ne diyim millet bi yerden birşeyler uydurup söylüyor herhalde ben trabzonda yaşıyorum böyle birşey duymadım.. hadi trabzon büyük bir yer olsa duyulurda o kadar büyükte sayılmaz |
beyninde bi yerde bi sorun olmalı |
bune yaaaa bukadarda olmaz artıkkkk manyakkkk heriffff ALLAH bıldığı gıbı yapsın senı |
yazık.... |
Alıntı:
|
Ya bugünde amma çok tecavüz haberi okudum forumda.. Sıcaklar insanların başına vurmuş sanırım, ilginç ilginç tecavüz haberleri geziyor dünyanın her yanından... Vay be bu günleridemi görecektik... Dünya azmışş... |
yuh töbe töbe |
Alıntı:
tövbeestağfurullah:D |
yavv haber olsun die mi yapıolar bunları...ne bu ya... |
burcu nerden buldun bu haberi ya? :) komedi valla |
bi manyak daha aynı şeyi yapmıştı hatta soruşturmada ben hayvanseverim yanlış anlaşıldım demişti allahın belası........ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
komedi mi :stoned: |
Türkiye`de Saat: 19:24 . |