![]() |
tangalı hırsızlar Komşu polisin ihbarı üzerine basılan evde üç genç aynı yatakta çıplak uyurken bulundu. Evde çok sayıda çalıntı eşya, hırsızlıkta kullanılan malzemeler ile üçlünün tangalı fotoğrafları ele geçti. FATİH’te oturan bir polis memuru, evinin önüne sürekle farklı marka otomobiller park edilmesinden şüphelendi. Deniz Abdal Mahallesi’ndeki bir apartmanın giriş katındaki dairenin penceresinden çok sayıda elektronik eşyayı gören polis memuru, durumu Hırsızlık Büro Amirliği’ne bildirdi. Bir hafta boyunca yapılan takip sonucunda, şüphelenilen eve özellikle geç saatlerde çok sayıda kişinin elektronik eşyalarla girip çıktığı belirlendi. Kapıyı kırıp girdiler Savcılıktan izin alan polisler, önceki gün operasyon için düğmeye bastı. Kapıyı kırarak eve giren polisler, Nurettin K. (28), Nurullah B. (30) ile İbrahim Veysel Y.’yi (25) aynı yatakta çıplak uyurken gözaltına aldı.Evde yapılan aramada çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda elektronik eşya, onlarca saat ve parfüm, dizüstü bilgisayarlar, mücevherler ile kapıların kilitlerini kırmak için hazırlanmış tornavida ve murçlar ele geçirildi. Aramalarda, hırsızlık çetesi üyelerinin plajda çekildikleri tangalı fotoğrafları da ortaya çıktı. Üçü de tutuklandı Aynı yatakta uyurken yakalanan Nurettin K., Nurullah B. ile İbrahim Veysel Y. sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandılar. |
....ler:D |
Alıntı:
|
üç sevgili aynı işte çalışıyolar ne romantik :D |
Alıntı:
|
tercih denen olay bu olsa gerek:D hallerinden de memnunlar anlaşılan:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beni şımartıyosunuz:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben seni hep şımartıyorum zaten kaşif:D sebebi aynı safta yer almamız olsa gerek:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kendinden emin, güvenli, dinamik, güçlü, otoriter, hükmedici, canlı, etkileyici, asil, onurlu, gururlu, övgü bekleyen, mert, cesur, lider, cömert, yaratıcı, abartılı, sevecen, neşeli, sıcakkanlı, mağrur, kendine dönük, inatçı, diktatör, kendini beğenmiş, büyüklük kompleksi, ukala, küstah, çocuksu, dikkat çekmek isteyen. sonlara doğru wuruo..:D |
bilmez miyim hep söylersin:D teşekkür ederim, ama ben şımarmam:D |
yaydan dolayımı?:D |
Alıntı:
hayır başaktan dolayı:D |
:D:D:D aynı yataktamı yakalanmışlar bide :D bunlar resmen i... :D bişeler daha sölerdimde banı yerdm sonra o yzden kısa kesimm :D:D:D |
bune lan :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tercihler yazmıştım abla:D |
püüühhhh:D:D:D |
Alıntı:
|
vay hırsızlar,:biggrin: birbirlerinin kalbinide çalmışlar:biggrin::biggrin::dancing2::damnmate: |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:07 . |