![]() |
Yakında sarışın kadın kalmayacak! Son günlerde en çok güldüğüm programların başında FOX'taki Mehmet Ali Erbil'le 50 Sarışın yarışması geliyor. Zeki bir erkeğe karşı mücadele edip, onu elemeye çalışan sarışınlar bazen öyle yanıtlar veriyorlar ki, hayretten ağzım bir karış açık kalıyor. "Galata Kulesi hangi semttedir?" şeklindeki soruya "Galata" yerine "Eminönü" yanıtını veren sarışın Tuğba, gerekçesini şöyle açıklıyor: "Ama Galata Kulesi'ne gitmek için Eminönü otobüsüne binmek gerekiyor!.." Mehmet Ali, gülmekten kasıklarını tuta tuta güç bela konuşuyor: "Kızım sen bir daha Eminönü otobüsüne bindiğinde kuleyi görünce 'İnecek var' diye seslen. Eminönü'ne kadar gitmene gerek yok!.." Bir başka sarışın Aysun, "Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin kısaltması nedir?" sorusuna FIFA yerine "UEFA" yanıtını verince şöyle diyor: "Ben bunu yanlışlıkla yanlış yaptım. FIFA'dan özür dilerim." Mehmet Ali yine araya giriyor: "Yahu yanlış dediğin zaten yanlışlıkla yapılır..." Soru "Yüzünüzü Doğu'ya döndüğünüzde sağ kolunuz hangi yönü gösterir?" şeklinde. 7 sarışından 5'i bilemiyor... Mehmet Ali, maden mühendisi olan Arzum'a soruyor: "Dalton kardeşlerden en kısa boylu ve en uyanık olanın adı nedir?" Yanlış yanıt veren Arzum, mazeretini açıklıyor: "Ama ben madencilik okudum..." "Olimpiyat halkaları neyi temsil eder?" sorusuna ise sarışınlarımızın yanıtları şöyle oluyor: Sinem "Dostluğu..." Zaide "Barışı..." Filiz "Ülkeleri", Ecehan "Avrupa'yı", Avşa "Avşa Adası'nı.." Neyse ki aralarından bir Sevgi çıkıyor da "Kıtaları" deyiveriyor. Bir başka soru "Aydan bakan astronotlar gökyüzünü ne renk görür?" şeklinde. Sarışınların en az ikisi "Sarı" diyor. "Hababam Sınıfı'nın yazarı kimdir?" sorusuna Esra "Atıf Yılmaz", Müge "Mali" yanıtını veriyor. "SPK kısaltmasının açılımı nedir?" sorusuna Sevgi'nin verdiği yanıt, dudak uçuklatıyor: "Sarıyer Spor Kulübü!.." Sanırım bu yarışmadan sonra tüm sarışınlar saçlarını siyaha boyatacak!.. Yüksel Aytuğ |
zuhahahahahaha :D:D:D |
hahahhahahha :):):D |
:D:D:D:D:D:D:D |
:D:D:D:D |
bencede boyasınlar artık :D |
reziller :D:D:D:D:D:D:D |
huuuh :D:D |
Peki anlamadığım şey...kadınlar neden saçlarını sarıya boyatır..eşleri bir sarışına kapılıp gitmesin diye mi..bence sarışınlara "aptal" yakıştırmasını yapanlar; kompleksli esmerler ve kumrallardır..ehüehü :D:D |
Alıntı:
|
kim demiş yakışmıyor ya dün akşam yılbaşı özel pogramındaki asenanın yerine gelen hostesi gördüm sırf onun için tüm gece izledim valla ben aşık oldum galiba :D:D:D:D |
Alıntı:
sen ewlı dıılmısın yaa ne askı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
seviyemiz artacak desenize:) |
ben bu yarısmayı izlemistim bi kere :D harika bişi yha :D |
:D:D komik.. başka bişey denmez yhani:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yhaa okuyunca aklıma geldııı burda yıne bı konu vardıı 5 dolar 40 dolar olayı fılan bı fıkraydı sarısın bı kadın fılan vardıı :D orda demstm ki ilk defa bi sarısın kadınn erkekten zeki olduğunu gördüm fılan demstm bana orda gulnmstuu işte kanıtı :) neden sarısın erkekleri çıkarmıolar düşünün bakalım :D |
bende izledm yönü bilemediler mehmt ali dior dön arkanı kız dönüor sorduki şmdi arkn hangi yönee bakıor salk kızda diorki size ! yzkk vlla (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bılemıcem ne tursusu ama ewde kalmıslara tursu denıyo genelde:D |
Alıntı:
|
yokkk canem bılmıorum cıdden |
Alıntı:
+rep :D |
hatırlatma gereği duydum nedense o yarışmadaki bayanların büyük çoğunluğu boyalı sarışın, yani o aptal diye hitap ettiğiniz boyalı sarışınlar aslında esmer ve kumral :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ondan sonra biz deyince böyledir diye karşı çıkarlar buyrun işte tescillenmiştir yoruma gerek yok :D:D |
:D:D:D:D |
Valla itiraf etmek gerekirse ..sarışınlar ,kesinlikle daha kadınsı ve çekiciler...:D:D |
Alıntı:
|
irfan abii nerde oturuodun sen hazır ıst dayken bı zıyaret edem senı .. sonra sen cık gez dolas bız ablayla bı konusalım :D |
Bak sen şu esmerlere bide tehdit ediyolar...:D:D.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:10 . |