![]() |
Kiralık eş ister misiniz? Hem de saati 5 dolara! Evlilik yok. Üstelik her isteğinizi yerine getiriyor... Ukrayna'da bir şirket saati 5 dolara kadın ve erkekler için geçici eş siparişi yapıyor. ‘1 saatlik eş' sloganıyla yola çıkan şirket, 20 grivna (2.5 dolar) sipariş ücreti ve 40 grivna (5 dolar) saatlik hizmet ücreti karşılığında, dileyenlere ‘geçici eş' kiralıyor. Evlere giden ‘kiralık eşler', müşterilerin isteklerine göre her türlü ev hizmetini yerine getiriyor. Milliyet'teki habere göre başlangıçta ‘kiralık eş' servisi yapan şirketin, ‘yoğun talep' üzerine erkeklere yönelik de hizmet vermeye başladığı belirtildi. Saati 5 dolara, kadın eli değmesi gereken bekar erkek evlerine giden kadınlar, temizlikten yemek pişirmeye, çamaşır ve bulaşık yıkamadan ütüye kadar her türlü hizmeti yapıyor. ‘Erkek işlerinin' üstesinden gelemeyen yalnız kadınlara da, ‘geçici koca' kiralanıyor. |
töbe töbe... uçmuş bunlar... |
başka bişey deniyodu bunlara...insanlar kafayı sıyırıyo... |
Allah'ım yarabbim ya...:( Taşıyıcı anne,kiralık eş nereye gidiyoruz böyle ? :( |
zaten ukraynanın sicili çok temiz değil birde böyle haberlerle daha da kirleniyorlar |
Ama allah için hatunları çok güzel falla....:D:Dbizim türk hatunlarla kıyas bile kabul etmez..:D:D biliyorum,forumdaki bazı arkadaşlar gözümü oyacak amma..kıskanmaca yok doğruya doğru..dünya ahret bacım olsunlar ehüehü... |
töğbe töğbe ya ne günlere kaldık:D Neymiş kiralık eşmiş bizim burda ona başka birşey diyorlar ama neyse:D |
"‘Erkek işlerinin' üstesinden gelemeyen yalnız kadınlara da, ‘geçici koca' kiralanıyor." falla bizde geçim sıkıntısı çekiyoz ben de ek iş arıyodum..:D:D hatta hanıma söylemeyim de sürpriz olsun kıza kih kih !. |
hanım duyar ama biraz sonra gelirler kimler biliyorsun söylerler:D |
Alıntı:
|
Bencede bak hemen anladın:D |
Ossuun..Ramazan vaar,Erkan vaar..bide sen vaarsıın..beni korursunuz..dimi ablası ama..:D:D |
Valla ben Elimden geleni yaparım herzman abim rahat ol.. |
ieeeyt bee..!.. aslan Ramazan...:D |
Bende korurum ama bir yere kadar:D |
Ben sonuna kadar yanındayım abi:D sen ne dersen imzamı atarım..:D:D |
ooh şıkıdım şıkıdım..içimden oynamak geliyo falla...şu ek iş konusunu bi daha düşüneyim yav aklıma da yattı valla...hehehe... |
Neymiş kardeşim ööle kiralık eş falan..allaaallah...azıtı bu millet yaa...foruma bile yazmayın bööle şeyleri...bizim eşlerimiz yokmuu..hepsi pırlanta kimin falla.. |
hehe yenge geldi galiba selamlar hürmetler:D |
kih kih..bu Ukraynalıları sokmamalı ülkeye falla...(he he gerekirse biz gideriz...) yanlış anlaşılmasın..terlik ticareti felan..:D:D |
Tabi ya biz hiç yanlış anlar mıyız:D |
İrfan abi fikirlerin neden değişti bir anda? :D:D anlamış değilim valla :D:D |
İrfan Bey ? ? ?:D:D:D Nasılsınız ? :D Bu yaştan sonra ek iş falan yapıp da kendinizi yormayın yahu,yazıktır.:D Şu üç günlük dünyada...:D |
kiralık eş ? neler oluyor neler be |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
irfan abi çok güzel bir düşüncen var.Bu küresel kriz ortamında sadece 1 işle geçinmek çok zor:D:D |
irfan abi sana katılıorum ek iş süper olur aslında böle bı kaç kişi ile toplanıp beraber gitsek fena olmaz :D:D en azndan yabancılık çekmeyız orda :D:D yeteri kadar para topladıımzda geri dönerz hersey ailemz rahat gecnsn die :D:D |
:D:D:D cıktı cıktıı kim söktü la bu dünyanın civisini :D |
boşwer bee kardes :D:D söken sökuo sende karstrma ıstee bazıları bızım ısımıze yarıo :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
erkek dediğin hanımının yanından ayrılamaz..aksini düşünenle bozuşuruz..yazık değilmi hanımlara..herşeyimizi onlara borçluyuz..allah bizden alsın onlara versin..aslan karımcıım..,ben başımı bile kaldırıp bakmam başkalarına.. |
Duydum Duydum..Duymaz olaydım abla..Sağır olsaydım da bu lafları okumasaydım:D:D:D |
Alıntı:
:D:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 13:16 . |