![]() |
bira kemikleri güçlendiriyor..... İspanyol bilim adamları tarafından yapılan bir araştırmaya göre kırmızı şaraptan sonra biranın da sağlığa iyi geldiği ortaya kondu. Nature dergisinde yayınlanan araştırmada her gün düzenli bira içen kadınlarda kemik erimesi riski azaldığı görüldü. 48 yaşın üzerindeki 1700 kadının alkol tüketim alışkanlıkları ölçüldü. Röntgenleri de çekilen kadınlara yapılan sağlık taramasından sonra bilim adamları biranın içindeki silusyum maddesinin kadınlarda kemikleri güçlendirdiğini ortaya koydu. Sadece İngiltere’de üç milyon kişi kemik erimesi hastalığından mustarip. http://img441.imageshack.us/img441/5528/8586074.jpg |
tam senliik bi haber !! baravaa braavaa !! |
sende bil diye yayınlıyorum bira kötü bir şey değildir bazen ayyaşlığın yararlarını görürsün işte :D |
kemıkler guclenırken karacıger ıflas edıo haberın yok ayyaşşşşcım ;) |
biLiyorum zaten , yararlı oldugu için İÇİYORUZ :D Sebebimiz var yani :D teşekkürler moruk ;) |
şerefe :D yarasın :D zaten yarıyomuş... |
boşver abi dalgana baaak çak ozamn çak çak çak çak :D:D:D böbrekleride çalıştırıyo valla herşeye bire bir ya :D |
Seviyorum böyle alkolik bilim adamlarını :D Bu yeni bir haber değil hatta vücut çalışanlarında bir miktar içmesi söylenir.Günde 5-6 bira içiyorum 10.kattan atlasam bişey olmaz demekki. :D Mısırlılıarın gözünü seviyim iyiki bulmuşlar birayı. :) |
smy Allah cezanı verecek bırada patlama yasanıcak bu gıdısle :D |
taßi yha biRa'nn fayDaLarı sayMaqLa bidmeZ neFes aLma EFES aL die ßoşA demeMişLe®.....(: |
Türkiye`de Saat: 18:07 . |