![]() |
Türk erkeğini fena bozacak! Dünya erkeklerinin yeni trendi Türkiye'ye geliyor! Bir çorap firması erkekler için Türkiye'de külotlu çorap üretecek. Avrupa erkeklerinin yeni gözdesi "külotlu çorap" Türkiye'ye geliyor. Bir çorap firması, kış koleksiyonuna erkek çoraplarını da ekledi. Türkiye'de zaten iklim şartlarının çetin geçtiği Doğu ve Güneydoğu'da erkekler söylemese de sıcak tuttuğu için külotlu çoktan giydi bile! Türkiye’nin en eski çorap markalarından biri olan ve 60 yıldır kadınlara çorap üreten Penti, erkek koleksiyonunu da bu aydan itibaren piyasaya sunuyor. Organik ve dört mevsim kullanılabilen erkek soket çorapları tasarlayan Penti, erkek koleksiyonuna külotlu çorap da eklemeyi planlıyor. KADINLAR İKİYE BÖLÜNDÜ Aslında tartışma yeni değil! Türkiye'nin en çok ziyaret edilen kadın blog sitesi konuyu bundan aylar önce tartışmaya açmış bile. Anne Kaz adlı kadın blog editörü, Türk erkeklerine "Erkekler neden giymeli" başlıklı yazısında, dünyayı saran yeni trendi en ince ayrıntısına kadar ele almış. Yazı kısa sürede internette paylaşılınca doğal olarakta kadınlar iki bölünmüş. |
Şakamı bu ya :D De get öyle şeymi olur:D |
ben demiyorum valla:D:Dhaberler diyor |
bu trend fetisizim ile ilgili sıcaklık sogukluk bahane cok sacma =) |
yok daha neler kolpa basın:D |
Bunuda fotomaç yazmıs olabilirmi acaba düşünmüyor değilim :D |
ufuk bütün basın kolpa sade fotomaç değil:D |
valla hiç gelmesinler bence :Diflas ederler :D:D |
Alıntı:
nıe öle dıon upuk bak organıkmısde :D:D |
İyimiş :D |
Burda kimsenin giyeceğini sanmıyorum.Pardon,bazı istisnalar olabilir.:D |
aynen giyenler olur giymeyenler de ama ben görmek isterim o corabı türk erkeğinde :D:D |
polat abiyi arıorum hemen olayı çözer raconu bozmasınlar tepemizi attırmasınlar:D |
yok artık:D |
giyecek birileri çıkar elbet :D |
hahaha çok komik olur yaa:D:D |
Olmaz öyle şey:D:D |
Alıntı:
çok beklersiniz türk hanımları olarak:D |
Ahmet alayım sana bir tane, olmaz mı? :D:D |
Bukadar Saçma işmi Olur ya. |
olur olur hemde süper olur bizde bol bol güleriz hahaha:D |
sıcak tutar ya ii olur ii |
oww :D yok abi bundan sora çorap bile giymicem :D:D:D |
benim bildigim türk erkekleri bunu gururuna yedirmeyip o dükani dükan sahibinin basina yikarlar ve taksim meydaninda ona giydirirler :D:D |
Alıntı:
|
bence bu fanatik in haberidir... |
Alıntı:
sen bunu al bende sana fenerbahçe cd sini alcam:D |
Tamam ben sana bunu alayım, sen bana BJK cd'si al :D |
olmaz fener cd si dinledikçe beni hatırlarsın fener cd si olcak sigara dumanı şimdide bu intikam sesleri:D |
Tamam fener cd'si kabul, ailemde fenerli çok veririm birine :D Sigara dumanı sorun değil :D ben sana o çorapı alıcam, söz :D |
Alıntı:
|
ne donu ne çorabı ya..ayıptır günahtır :D |
bunu giyen bşzden değildir :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
de get :D |
Alıntı:
yunus töbe de kardeşim:D |
valla kardeşim.. semra arkadaşımız bayaaa bi niyetli o çorabı sana almakta :D |
zuahahah süper yaa :D |