![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
İlk finalist Adana Demirspor! Türk Telekom Lig A'ya yükselme play-off yarı final maçında Alanyaspor'u penaltı atışları sonucu 4-2 yenen Adana Demirspor, ilk finalist oldu. Stat: Atatürk Hakemler: Hüseyin Göçek xx, Alpaslan Dedeş xx, Erdem Bayık xx Alanyaspor: Doğan xx, Hicabi xx, Kenan İmirhan xx, Erdal x, Hakan xx, Halit xx (Dk. 101 Kenan Köse x), Semavi xx, Serkan x (Dk. 46 Metin Kurt xx), Nedim xx, Metin Telle xx (Dk. 75 Önder x), Cihan xx Adana Demirspor: Ergin xxx, Çetin xx, Ünsal xxx, Erman xx, Serkan Sevinç xx (Dk. 111 Veysi x), Murat x (Dk. 46 Kasım xx), Fatih xx (Dk. 82 Onur x), Mehmet xx, Serkan Turhan xxx, Özgür xx, Ramazan xxx Sarı Kartlar: Dk. 42 Kenan İmirhan, Dk. 71 Nedim, Dk. 101 Metin Kurt, Dk. 105 Hicabi (Alanyaspor), Dk. 10 Erdal, Dk. 23 Çetin, Dk. 90 Kasım, Dk. 103 Özgür (Adana Demirspor) Kırmırı Kart: Dk. 107 Nedim (Alanyaspor) Normal ve uzatma süreleri golsüz tamamlanan mücadelede daha sonra penaltı atışlarına geçildi. Onur, Serkan Turhan, Ünsal ve Ramazan Adana Demirspor adına penaltı atışlarını gole çevirirken Çetin, topu filelerle buluşturamadı. Alanyaspor adına Hakan ve Önder penaltı atışlarında başarılı oldu. Erdal ve Simavi ise penaltı atışlarından yararlanamayınca finale yükselen taraf Adana Demirspor oldu. Yarı final ikinci maçında yarın saat 17.00'de Giresunspor ile Marmaris Belediyespor karşı karşıya gelecek. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | gumbur gumbur Geliyor AdanaDemir lig A | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | siz böyle konuşun sizin yenemedniz tranzonsporu 1_0 yendik zorlandığınız manisasporu 2_1 yendik siz durun ve bekleyin inş yarı finalde karşılaşırız adana DEMİRSPORLUDUR!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |