|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
13-11-2007, 10:46 | #1 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 |
Dardanelspor 2 - Sarıyerspor 2 TFF 2. Lig 1.Grup'ta Lider durumda bulunan Dardanelspor kendi evinde oynadığı maçta Sarıyer'le 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma boyunca rakibi karşısında fazla etkili olamayan kırmızı-beyazlı ekip kalesinde bir çok tehlike ile karşı karşıya kaldı Karşılaşmaya iyi başlayan Dardanelspor 21. dakikada Koray Kurt'un ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına kadar iki takımda vasatın üstüne çıkamazken defansın arkasına atılan bir topla Sarıyer 41. dakikada beraberliği buldu. İlk yarının son dakikasında Sarıyer'in 2. golü geldi ve devre Sarıyer'in 2-1 üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıya baskılı başlayan Dardanelspor aradığı golü 78. dakikada Burak'ın nefis şutuyla buldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-2 sona erdi. Sarıyer karşısında rakip kalede fazla etkili olamayan kırmızı-beyazlı ekip, kendi kalesinde bir çok gol pozisyonunla karşı karşıya kaldı. Son on dakikada Göksel'in oyuna girmesi ile rakip kaleye yüklenmeye başlayan Dardanelspor galibiyet golüne ulaşamayınca sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Oyuna ikinci yarı giren Burak Boz ise attığı mükemmel gol ile kendine güvenenleri mahçup etmedi. Stat: 18 Mart Hakemler: Tekin Günezler xx, Ramazan Kırbuğa xx, Soner Küçük xx Dardanelspor: Hakan xx, Hacı Arif xx, İsmail x, Mustafa Vargel xx (Dk. 76 Göksel xx), Gökmen xx, Özgür xx (Dk. 59 Burak xxx), Buğra xxx, Mesut x, Koray Kurt xx (Dk. 66 Alp x), Deniz xxx, Samet xx Yedekler: Ferhat, Samet Gül, Koray Kurt, Uğur Sarıyer: Ethem xx, Hicabi xx, Tayfun xx, Mustafa xx, Birand xxx, Bekir xx, M.Sinan xx (Dk. 89 Salim ?), Emrah xx (Dk. 89 Hayrullah ?), Ertan xxx (Dk. 63 Sefer x), Gökhan xx, Özgür xx Goller: Dk. 21 Koray Kurt, Dk. 78 Burak (Dardanelspor), Dk. 43 M. Sinan, Dk. 45 Ertan (Sarıyer) Kırmızı kart: Dk. 74 Gökhan (Sarıyer) Sarı kartlar: Dk. 41 Samet, Dk. 47 Özgür, Dk. 87 Buğra, Dk. 90 Göksel (Dardanelspor), Dk. 79 Hicabi (Sarıyer
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
|
13-11-2007, 10:48 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 25 | ben görevliydim bu macta...Çıplak gözle izledim sarıyerin attığı gollerde hakem yardım ettii...Dardanelin sahasında olmasına ragmen hakemler ev sahibi aleyhine birçok karar vererek skorun bu hale gelmesine neden olduu...
13-11-2007, 11:10 | #3 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 | Acarım muhabirim Kankama bak beee... İleride seni artık büyük kanallarda spor spikeri olrak görürüz
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... | ||
13-11-2007, 11:14 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 25 | kankamm dileklerin için tşekkürlerr ama agır agırr cıkacaksın bu merdivenlerdenn
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |