|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
17-12-2007, 20:25 | #1 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 |
Ulusoy'a "Sanal başkan" benzetmesi! TFF 2. Lig 1. Grup ekiplerinden Eyüpspor'da, başkan Ahmet Malatyalı, Futbol Federasyonu'nu, aldığı son kararlar nedeniyle adeta yaylım ateşine tuttu! Başkan Haluk Ulusoy'u "Sanal başkan" olarak nitelendiren Malatyalı, federasyonun kendilerini ciddiye almadığını belirtti! Federasyonun, ''Kulüp başkanlarını Avrupa Şampiyonası'na götürme'' yolunda aldığı karara karşı çıkan Malatyalı, ''Federasyonun yaptığı ahlaksız tekliftir. Federasyon bizi Avrupa Şampiyonası'na götüreceğine, sorunlarımıza çözüm bulsun'' dedi. Malatyalı, kulüp başkanlarının istemesi halinde kendi paralarıyla Avrupa Şampiyonası finallerini izleyebileceğini dile getirerek, ''Türkiye'nin her ilçesinden bir kişi ve bütün kulüp başkanlarını finallere götürmek ahlaksız tekliftir. Sen, biz kulüp başkanlarını bir araya toplayıp derdimizi dinlemedin. Hem kulüplerin sırtından geçiniyor, hem de bunu seçim malzemesi olarak dağıtacağını açıklıyor. Federasyonun 40 Milyon YTL faizde parası var. Bu parayı nereden aldı? Seyirci küfür ediyor, onun parasını bana veriyorsun. Ceza özeldir, ben polis miyim, emniyet miyim'' diye konuştu. -''KAMUOYUYLA DALGA GEÇİYORLAR''- Federasyon başkanına, ''Çek git'' demediklerini ifade eden Ahmet Malatyalı, ancak Haluk Ulusoy'un bir güven oylamasına ihtiyacının olduğunu söyledi. Malatyalı, federasyonun dün aldığı kararlarla kamuoyuyla adeta dalga geçtiğini iddia ederek, ''Dün akşam kamuoyuyla adeta dalga geçtiler. Komisyon kurarak kanun gereği kongre kararı alınması gereken 3 Ocak tarihini geçirtmeye çalışıyorlar'' dedi. -''FEDERASYON BİZİ CİDDİYE ALMIYOR''- Futbol Federasyonu'nun kendilerini hiç ciddiye almadığını öne süren başkan Malatyalı, federasyonun kulüpleri ceza kesme aracı olarak gördüğünü anlattı. Ahmet Malatyalı, federasyonun her bütçesine, 5 Milyon YTL'lik ceza parası koyduğunu dile getirerek, ''Sanki federasyon bu ceza kotasını doldurmak için kulüplere ceza yağdırıyor. Ayrıca, bizi dinlemeyen bir federasyonumuz var'' ifadesini kullandı. -''SANAL BAŞKAN VAR'' Federasyon başkanı Haluk Ulusoy'u ''Sanal başkan'' olarak nitelendiren Malatyalı, ''Kendisi bize bayramda mesaj çekmiş. Teşekkür edip konuşmak için aradığımızda, mesajın internetten çekildiğini anladık. Yani 'Sanal' bir başkanımız var'' dedi. Malatyalı, kulüplerde, yapılan hakem hataları sonrasında, ''Seçimlerde muhalefete oy verdim, bu nedenle böyle oldu'' kanaatinin oluştuğunu dile getirirken, bu kanaatin artık ortadan kalkması gerektiğini sözlerine ekledi.
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |