|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
28-12-2009, 14:27 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 17 |
Spor kulüplerinin, özellikle küçük, bölgesel ve amatör kulüplerin güzel gelirler elde ettiği iddaa oyununa katılım ücreti 1 Ocak 2010'dan itibaren 2 TL olacak. Bugün iddaa bayisine gidip bir-iki kupon yapayım dedim. Tutacak değil ya umut. Kuponlarımı yaptım, gişeye geldim. Bayi pişkin pişkin gülümseyerek,"Ocak'tan itibaren iddaa 2 TL olacak" dedi. Ardından,"İddaa daha fazla kazanmanızı istiyor" diyerek ahmaklığını da eksik etmedi. Sanal alemde bu haberin tepkilerine baktığımızda, pek olumlu karşılanmadı. Zaten İddaa'nın MBS'yi yüksek tutması, tek maç koymaması, basketbolda handikaplarla oynaması(bunu yaşadım ben de) gibi yaramazlıkları var. Üstüne bu üstü kapalı bindirim de tuzu biberi oldu. Ayrıca bu bindirimin 1 TL'lik oyun oynama alışkanlığı olan büyük bir kesimin tepkisini(oyun oynamamak) alacağı öngörülüyor. Ayrıca diğer şans oyunlarına da zam olabilirmiş. Sayısalcıyla konuşmamızda bana,"3 senedir zam gelmediğini, 50 kr'luk oyunlara zam gelebileceğini" söyledi. kaynak: Sporizm 90: İddaa'ya katılım ücreti 2 TL oldu | ||
|
28-12-2009, 14:30 | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | Yeni yıl zam yılı olucak zaten hazır olun.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
28-12-2009, 22:02 | #3 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 | Lanet herifler zaten bir ton para kazanıyorlar..Hala birim fiyatını düşürmeye çalışıorlar..Zamanında TJK da aynısını yapıordu her yılbaşında birim fiyatı yükseltiyordu noldu peki ? Yarış severler protesto etti % 50 gibi bir kayıpları oldu birim fiyatını aşağı çektiler..2tl yaparlarsa pek fazla oynamam..Çoğu iddaacıda benim gibi yapar sanıyorum..Ve büyük bir kayıp yaşarlar..
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
28-12-2009, 23:11 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Tayyip Efendi'nin zam'ları İddaa'yıda vurdu. hey allahım
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |