![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 15 ytl veriyosun sistem 4e ama onda 2nin altında maç yazarsan bi işe yaramaz.. Kardeş ben de sevrim beraberlik oynmayı ve ben de yine hafta sonu sistem oynayacam.. istersen maçlarımızı burda paylaşalım.. sen aç konu illa damlarım ben oke?
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben de görkem kardeş memnun oldum..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yakında sende bizden olursun möeak etme bnde ilk başlada böyleydim... soa bnde şenlenmeye başladım..bn iddaa dan başka i oyun oynamam kumabaz değilim.. yani iddaa dan kaybettiğim haftada 1-2 ytl olsun... kazanacaaam çok... diğelerinde 20-30-40 ytl bayılıyoz ama bişi çıkmıyo..hem burda futbol bilgimizide ölçüyoruz..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | senin kupon göçmüş bilader yokmu yenileri ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | allah allaaah.. niye bu akdar büyük tepki veiyonuz..sonuçta dünkü maçlarda panaltıla kırmızı kartlar havada uçuştu.. hakem faktörü buradada var.. tamam ya.. bi dahakine daha iyi gelecek.. ![]() ![]() ![]()
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | sen asıkmıssın gormedım gorsem oynamazdım ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |