![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Boşver sonay hiç bulaşma belli bi süreden sonra para falan değil,hastalığa dönüşüor ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
onur recep iwedik gibi konuştun ![]() ![]() facebook espirisi ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Canımız Ciğerimiz Recep İvedik Abimiz ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | oynadım kağıdı ortak yapıcaktık arkadaşta kaldı yarın değiştirebiliriz ozaman yazarım ![]()
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | çok pis yattık bugün geçmiş olsun ![]() yarına bakıcaz artık ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | onur kuponuna baktım kapadım ..yarım saat sora tekrar baktım programı açtım maçlar bana çok kasar gibi geldi..oynayıp oynamamakta kararsız kaldım ve gidip oynamaya üşendim açıkçası iyi olmuş..bugün maçlar çok kısırdı zaten..bu haftada ganyanlar çok düşün banko istiyosan en az 9 maç yapman lazım sağlam alman için..yada sürprize devam ama bazen kalp kaldırmıyo onuda ![]() geçmiş olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz ![]() ![]() ![]()
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | evet öyle iyi oran etsin diosan 8-9 maç yapmak lazım ondada bi yamuk çıkıor saten ![]() 1.40 tan yatıcağımıza böyle yatmayı tercih ediorum 1 gün yatıorum 2 gün yatıorum 3. gün buluorum ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | onur kaç para kazandın..hadi bakalım bütün forumun derbi biletleri paraları senden ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/iddaa/53824-haydi-iddaa-cilar-22-subat/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
ddaa [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 27-02-2008 14:22 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |