|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
04-11-2006, 00:38 | #1 | ||
Forumun Basketçisi Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 |
İngiltere Premier Ligi takımlarından Blackburn Rovers forması giyen Tugay Kerimoğlu, takımının UEFA Kupası'nda Basel ile oynadığı maçta attığı gol ve futboluyla ada basınından büyük övgü aldı. Tecrübeli futbolcu Blackburn Rovers'ın Basel'i 3-1 mağlup etitği karşılamada takımının ilk golüne imza atmıştı. The Times gazetesinde yer alan haberde Blackburn Rovers-FC Basle maçında "Blackburn taraftarlarının heyecanının soğuduğu dakikalardaTugay Kerimoğlu'nun attığı gol, taraftarların kalbini ısıttı" ifadelerine yer verdi. Gazete Tugay'ın golünü "Blackburn Rovers takımının stadı Ewood Park bir stattan çok morga benzetilen sessizliğini, Türk Ortaoyuncu Tugay'ın muhteşem golüyle bozdu" yorumuyla verdi. Haberde, rakip takımın oyuncusu Mladen Petric'den aldığı topu 27 metreden atışla kalenin üst köşesinden gole çeviren 36 yaşındaki Tugay, 13.789 Blackburn taraftarını coşkulandırdığı da belirtildi. Blackburn Rovers Teknik Direktörü Mark Hughes'ın "Tugay yüzünde bir tebessümle oynuyor ve oynadığı her maçta bir etkisi oluyor" sözlerine de haberde yer verildi. DAILY EXPRESS: "TUGAY BLACKBURN'ÜN YOLUNA IŞIK TUTUYOR" Daily Express'de yer alan haberde "Tugay'ın 30 metreden yaptığı vuruş, Blackburn takımının puanlarını Avrupa Kupası elemelerinde yükseltti" denirken, "Teknik Direktör Hughes Tugay'ın 15 aydan sonraki bu ilk muhteşem golü sonrasında, şaşkınlık içinde saçlarını karıştırdı" dedi. Haberde ayrıca Mark Hughes'ın şu sözlerine yer veriliyor: "Harika bir goldü. Tugay bu ilerleyen döneminde de meydan okuyor. Maçtan önceki gün benim doğumgünümdü. Kendini yaşlı hissetmenin ne demek olduğunu biliyorum. Ama Tugay her zaman yüzünde bir gülümsemeyle oynuyor ve oynadığı her maçta harika etkisi oluyor."
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
|
04-11-2006, 01:48 | #4 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 | helal olsun adama bence su anda yurtdisinda en istikrarl lejyonerlerimiz ilerlemis yasina rahmen cok iyi futbol oynuyor... ayrica son attigi gol gercekten süper...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
04-11-2006, 01:52 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 |
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
04-11-2006, 09:05 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | saol efsane55 kardes seyretmemistim senin sayende izledik bu arada tugayi kutluyorum cinconlu ama yinede türkiyeyi temsil ediyor ve milli takimi biraktigi zaman genclerin oynamasini istiyorum dedi su sabanda bi biraksa
__________________ 1.85 Boyu Olsun 90+60+90 Olsun Saclar Sari Gozler Ela Boyle Bir Manitam Olsun..... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |