![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Ben sana 3 ayet sayarim uzerine 3 dakika dusunup insanlarin ateist olmasini saglayan.Kotu niyetli baksam bunu yaparim.Elhamdulillah muslumaniz.O baska konu. Ayetleri eger sadece kendi anlamlariyla degerlendirmeyip baska anlamlar yuklemeye kalkarsan birileri sana dur der.Burda da dur diyen ben oldum. Imam hatip mezunu olmanda bunlari degistirmez.Orda ogretilen hersey dogru degil cunku. Iman gucu,Gonul gozu gibi aciklamasini yapamayacagin metafizik olaylarada hic girme istersen. Hic kusura bakma ama benim burada herkesin actigi her konuda yorum yapma hakkim var.Ayrica okumadigimi ve bilmedigimi nerden biliyorsun?Imam Hatip mezunusun diye din konusunda bir fazlaligin oldugunumu dusunuyorsun?Niye bukadar rahatsiz oldugunu anlamadim.Aslinda anladim ama anlamadim.Saygisizlikta yaptigimi dusunmuyorum.
__________________ YETER!!! Konu alleenje tarafından (02-05-2010 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim bu soruyu cevaplamam için din kültürü hocası falan sizin de ders dinlemeye gelmiş öğrenci olmanız lazımdı.Daha teferruatlı anlatmam için. İkisi de olmadığına göre boşverelim gitsin. Yazılan yazıyı zaten anlayan anlamış.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Dine hurafe sokmak boyle oluyor.Hassasligimin sebebi bu.Madem hoca seviyesinde bilgi sahibi degilsiniz bukadar hassas konularda yazmayin.Din spora yada baska seylere benzemez.Son derece hassas bir konudur.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ... ![]() Peki efendim.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pekala.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |