![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bende kılmıyorum çünküsü yok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | namaz kılmıyorum ama vaktim olmadıgından degill ailemm kılmadıgından dolayı bizde kimse kılmaz cunkuu nedenide hz. aliyi namaz kılarken öldürdükelri içindir okk
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hz.aliyi öldürenler namaz kılanlar değil islamiyetin yayılmasına engel olmaya çalışanlardı..istersen bu konuyu özelden konuşalım..yada iyice araştır derim kardeşim
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ARKADAŞLAR ARKADAŞA YANLIŞ BİLGİ VERMİŞLER SANIRIM DİKKATE ALMAYINIZ ÖYLE BİRŞEY SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ŞUNU SORMAK İSTİYORUM NAMAZA AYRILACAK SÜRE TÜM VAKİTLERİ TOPLASAK 24 SAATLİK GÜNÜN 1 SAATİNİ BİLE ALMIYOR NEDEN VE NİÇİN VE HANGİ GEREKÇELERLE VAKTİMİZ OLAMIYOR BİRAZ GAYRET EDERSEK ALLAH YARDIM YOLUNU BİZLERE AÇACAKTIR
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | NAMAZA DEVAM EDİP VE NAMAZI HAKKIYLA KILANLARA VERİLEN 5 MÜJDE....1.GEÇİM SIKINTISI ORTADAN KALKAR. 2.KABİR AZABINDAN KORUNUR 3.SIRATTAN YILDIRIM HIZIYLA GEÇER 4. HESABI ÇABUK GÖRÜLÜR 5.CENNETE SUALSİZ GİRER SEVGİLİ ARKADAŞLAR GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ NAMAZ İMTİHANINDAN GEÇEN ALLAHIN İZNİYLE KURTULUŞA ERMİŞTİR BU AĞIR GÖREVİ ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR DEĞİL MUTLAK SURETTE NE DURUMDA OLURSAK OLALIM YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞALIM...
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet zorlama olmaz ama ıslam dınınde her koyun kendı bacagından asılır sozu gecerlı deıl bıs tum cevremısden sorumluyuz gusel bı dılle uyarmak lazım bencee yanım benım bıldıgım bu ve hak verecegınızı dusunuyorum
__________________ BLACK EAGLE | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |