![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Guest
| | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BIR GUN HZ. ALI (r.a.) IKINDI NAMAZINI KILAMADAN AKSAM OLUNCA,, BUNUN ACISIYLA KENDINI KAYALIKLARDAN ASSA ATAR,, BUNUN DUYAN HZ. MUHAMMED (s.a.v.) HEMEN YANINA KOSAR,, O AN HZ. ALI AGLAMAKTADIR,, HZ. MUHAMMED (s.a.v.) ONUNLA BERABER AGLAR VE DUA EDER, ONUN DUASININ ARDINDAN GUNES YENIDEN DOGAR, HZ. MUHAMMED; YA ALI BAK DAHA AKSAM OLMADI GUNES DAHA BATMADI KALK VE NAMAZINI KIL DER, ONUN SEVINCIYLE HZ. ALI KALKAR VE HEMEN NAMAZINI KILAR.. bunu bir kitapta okumustum,, burdada kendi dilimce anlatmaya calistim insallahh anlasilmistir.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ALLAH ŞÜKÜR NAMAZIMI KUILIYORUM 5 VAKİT AMA OKUL OLDUĞU ZAMANLAR MAALESEF.. NAMAZ KILIN İNSAN ÇOK FERAHLIYOR GERÇEKTEN OLMADI BİR DENEYİN
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar hani demissiniz ya herkesin seyi kendine,, hic kimse kimseyi zorliyamaz diye,, bizimkisi zorlamak degil bole paylasimlar yapilmazsa bilgiler paylasilmazsa sonumuz nice olur?? belki bu yazilarla nette kac kisi namaza basladi,, niyetimiz zorlamak degil bilgilendirmek,, hic degilse bir kisi bile olsa bu yaziyla namaza baslarsa bizde sevabini aliriz demi saygilar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence kılmayınca ne olacagından deilde namaz kılınca ne olacagından bahsetmek daha ii olacagı kanaatindeyim
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |