![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     İSLAMDA ZORLAMA YOK ANCAK ŞİDDETLİ BİR ŞEKİLDE İYİYE DOĞRUYA GÜZELE DAVET VAR VE BUNUN YAPILMASIDA ÖĞÜTLENİYOR DİLEYENİ ALIR DİLEYENİ ALMAZ...    
				__________________   AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM...  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     paylasiminiz icin tsk ederim bende bisey eklim...      NAMAZINI BILE BILE KAZAYA BIRAKANLAR 80.000 SENE cehennemde yanacak,, peki kilmayanlarin hali nice olacak??  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     BIR GUN HZ. ALI (r.a.) IKINDI NAMAZINI KILAMADAN AKSAM OLUNCA,, BUNUN ACISIYLA KENDINI KAYALIKLARDAN ASSA ATAR,, BUNUN DUYAN HZ. MUHAMMED (s.a.v.) HEMEN YANINA KOSAR,, O AN HZ. ALI AGLAMAKTADIR,, HZ. MUHAMMED (s.a.v.) ONUNLA BERABER AGLAR VE DUA EDER, ONUN DUASININ ARDINDAN GUNES YENIDEN DOGAR, HZ. MUHAMMED; YA ALI BAK DAHA AKSAM OLMADI GUNES DAHA BATMADI KALK VE NAMAZINI KIL DER, ONUN SEVINCIYLE HZ. ALI KALKAR VE HEMEN NAMAZINI KILAR..      bunu bir kitapta okumustum,, burdada kendi dilimce anlatmaya calistim insallahh anlasilmistir....  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    izmirli kartal  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     bence kılmayınca ne olacagından deilde namaz kılınca ne olacagından bahsetmek daha ii olacagı kanaatindeyim    
				__________________     er kim ki bu sırra mazhar,            dünyaya bırakır ölmez bi eser,             gün gelir Zübeyr'i bağrına basar,             benim sadık yarim                                    KARA TOPRAKTIR...   |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | |||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
   daha büyük günaha giriyoruz böyle yaparak ama yinede yapıyoruz işte üstelik geçerli hiçbir neden de yokken neyse yine başlayınca bidaha bırakmayız inşallah
				__________________   Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL...  |  |||
|   |        |  
|    |  #10 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 57  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Alıntı:  
 sizin için herzaman dua edeceğim 
				__________________   ![]()  |  |||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |