![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen din hocası mısın? vaaz vereceksen camiye git.. insanların inançlarını sorgulamak onları yönlerdirmek sana düşmezz. hiç kimseye düşmezz. hesap vereceği tek bir yer vardır. iyi ve kötüyü seçmek insanların elinde, senin yazdıklarınla değil. inancını nasıl yaşıyorsan içinde yaşa. ahkam keser gibi açmışsın konuyu..
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Kimse kimseyi yönlendirmiyor. Arkadaş ilgisini çekenler, bu konuda eğilimi olupta gevşek davrananlar için açmış konuyu.Okumak gibi bir zorunluluğun yok. Bu konu seni hiç ilgilendirmeyedebilir.Biz okumaktan konunun paylaşılmasından memnunuz. Forumda sadece belli bir tekelin istediği olacak diye birşey yok. Bu topic var ve dini konular açılıyor. Sana saçma gelebilir ama dediğim gibi kimse kimseyi okuması için zorlamıyor ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... Konu Nefertiti tarafından (02-02-2008 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ne demek bu??? Bu mudur bilgilendirme mesajının verdiği mesaj??? Kimse bana sonunda ünlem işaretinin bulunduğu bir cümlede emir veremez!!! İster kılarım, ister kılmam, ister müslüman olurum, ister hıristiyan, ister ateist kimseyi ilgilendirmez!! Bu konunun bilgilendirme amaçlı değil, namaz kılmayanları "ne kadar adi insanlarsınız bakın da utanın" mesajı olduğunu düşünüyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | way bee ne forumuz..din konusunu bile siyaset meydanına çewirmişiz.konunun werdiği mesaj belli.namaz konusunda bilgilendirmek istemiş arkadaşımız.ama bazı diğer arkadaşlarımız bunu nerelere çekmiş...şaşırdım we üzüldüm çok güzel bir konu açmışın arkadaşım tebrik ediyorum seni.keşke nefsimize bu kadar uymasak we kul olarak üzerimize düşeni yapsak..yüreğine sağlık ALLAH razı olsun
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bide şunu eklim...kesinlikle bilgilendirme amaçlıdır başka şeyler çıkarmayalım... teheccüh namazı gece wakti uykudan kalkıp 2 weya 12 rekat olmak üzere ALLAH rızası için kılınan bir namazdır.her kim kalkar bu namazı kılar rabbine dua ederse ALLAH o kulunu meleklere gösterir we şöle der ''görüyormusunuz şu kulumu.bölesi bir karanlıkta herkezin yorgan altında uyuduğu bir gecede kalkıp bana ibadet ediyor..sizler şahidimdirki ben o kulumu bağışladım'' saygılar
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Cevap verme amaçlı konunun içinden sadece bir cümleyi kopararak farklı anlamlar çıkarmanın hiç gereği yok. Eğer bir insanın içinde yoksa kimse zorla namaz kıldıramaz zaten. Bu konuyu okuyun diye kimse sizi sıkboğaz etmiyor neden bu kadar kasıyosunuz ki??? Konuyu isteyen okur isteyen okumaz, isteyen namazını kılar isteyen kılmaz. Bu konuyu okuyupta kendine çeki düzen veren insanlar var ve gayet memnunuz. Boş yere konuya çamur atıp gerginlik yaratmanın alemi yok. Kimse kimsenin dinine de karışmıyor. Nerden nereye gelmiş konu..Çok yazık!!!
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Nefertiti ve kartalkolik arkadaşlarımıza katılmamak elde degil.Şu konuyu nerden nereye çektiniz.Kimse size kalk namaz kıl demiyor ama Namaz kılmak isteyip erteleyen yahut üşenen kişilere bir teşvik mesajıdır bu.İsteyen Dikkate alır kılar istemeyen kılmaz . Lütfen mesajlara yorum yazarken biraz daha empati kurarak cevap verelim.
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |