![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     bence arkadasımız çok güzel bi konuya değinmiş tamamen bilgilendirme amaclı bir paylasım bende bazen kaçırıyordum namazımı bazen kılıyodum şimdi kaçırmamaya çalışam inş.    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]()  |     Ne kadar uzadı ya isteyen okur isteyen okumaz      Size göre ince ve hassas mı okumadan geçin  Gülocan arkadaşım çok teşekkürler kendimi saldığım zamanlarda namazı bırakıyordum ama şimdi çok daha dikkatli davranacağım..Allah razı olsun![]() 
				__________________   geçti istemem gelmeni  yokluğunda buldum seni  bırak vehmimde gölgeni  ![]() gelme artık neye yarar...   |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    ebruli  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     okumadan geçsin güzel bi çözüm haklısın    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]()  |     Kardeşim boşver daha fazla uzatma bence      Konu daha fazla kirlenmesin  Konu gayet açık bir şekilde ortada. İsteyen istediği kadar yanlış anlamakta özgür...
				__________________   geçti istemem gelmeni  yokluğunda buldum seni  bırak vehmimde gölgeni  ![]() gelme artık neye yarar...   |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     haklisin,, ama cvp verme geregini dusundum... tsk ederim sanada...       |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |