![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
|    izmirli kartal  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     bence kılmayınca ne olacagından deilde namaz kılınca ne olacagından bahsetmek daha ii olacagı kanaatindeyim    
				__________________     er kim ki bu sırra mazhar,            dünyaya bırakır ölmez bi eser,             gün gelir Zübeyr'i bağrına basar,             benim sadık yarim                                    KARA TOPRAKTIR...   |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | |||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
   daha büyük günaha giriyoruz böyle yaparak ama yinede yapıyoruz işte üstelik geçerli hiçbir neden de yokken neyse yine başlayınca bidaha bırakmayız inşallah
				__________________   Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL...  |  |||
|   |        |  
|    |  #4 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 57  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Alıntı:  
 sizin için herzaman dua edeceğim 
				__________________   ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #5 | |||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Alıntı:  
 oda ii olabilir ama bir cok namaz kilmayan kisi var kiladiklari zaman ne olcak onu bilmeleri daha ii bence,, tabi mukafatlarinida bilmeleri ii bu konuda ii bir arastirma yapim ben en iisi  |  |||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     arkadaslar ALLAh huteala hepinize hidayet nasip eylesin sizin icin dua etcem bulundugunuz konumun farkinda olmaniz bile guzle bence daha derin dusununce bazi seylere baslamak daha kolay olcak bence,, icinizde olduktan sonra sorun yok bence         olmadigi zaman supe edin... |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |