![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | belkide belli edenleri ben biliyorum dıye boyle yazdım olamazmı neyse eminim anladın sen onu | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel resim saol...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (11-01-2008 Saat 03:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim allaha inancım sonsuzdur ama bu inancımın sebebi bi adamın elinin damarları ya da bir ineğin göğsündeki allah yazısı olmaz,kapak olsun gibi tabirler de çok yanlış.Allaha inanmamak ya da başka bir dinin mensubu olmak bir suç değil tercihtir.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Super dogru
__________________ -----... Enbuyuk BeSiKtAs ...----- Bizimkisi bir ask hikayesi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sıradan bir ressam bile resmini altına imzasını atar.yüce rabbim doğada çeşitli şekilde imzasını atıyor bu inançlı insanlar için doğal bir durum olmalı ve hayretle karşılamamalı diye düşünüyorum amaaa darwincilere kapak olsun
__________________ ![]() Ben de ölene kadar Beşiktaşlıyım(Fenerbahçe'li eşime rağmen) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | +1 Katılıyorum 'görmek istedikten sonra' sadece damarda değil ben heryerde görüyorm, karanlıkta bile o var...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | teşekkürler adaş çok güzel bi olay bu.
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yüce ALLAH (c.c.) Herşeye gücü yeter varlığının ispatı mucizeleri sonsuzdur Yüce ALLAH (c.c.) Bizleride cennetine girmeyi nasip etsin | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |