![]() |
paylaşım için çok sağol kardeş.başkalarını da kafanıza takmayın.islamiyet her görüşe açık olmak demek değil midir? |
allah herkese gereği gibi huşu içerisinde namaz kılmaz nasip etsin |
amin amin saolun o guzel yorumlariniz icin |
vlla vakit olduk ça kılıom ama okul oldugu için aksıo |
kaza yaparsin kardesim sorun degil,, ALLAH huteala herseyin kolayini vermis... :) |
bundan bırbuçuk ay önce kılıyordum..4.5.vakıt kılamadığımı kazasını kılardım...ama şimdılırdese cumadan cumaya kılıyorum......ama cumanazının öğlesını de kılarım beraber...:) |
ara ara kılıyorum ama duzenlı kılamadım hıc |
Alıntı:
|
din konusunda sağdan soldan pek fazla bilgi almamak lazım...ülkemizde sözde hocalar çok...din konusu hassastır, sizin duygularınızdan faydalanıp bilinçli olarak yanlış yönlendirebilirler, bunların örneklerini çok gördük...inançlı biriyseniz Kuran-ı Kerim okuyun gerekli bilgiler orda vardır...tartışmaya gerek yok... |
İnanç insanın dilinde değil içinde olmalıdır bana göre. Arkadaşın da söylediği Kuran'ı Kerim bu konudaki temel kaynak. Herkesin sözüne itimat edilince , günümüzdeki Türkiye tablosu oluşuyor. Namaz kılmıyorum ayrıca... Belki ileride. |
konuyu açan arkadaş iş sadece namazla bitmiyor..yapmamız gereken okadar çok şey varki..arınmamız lazımm bu günahkar dünyadan...neler oluyorr..afrikada analar ve çocukları AÇLIKTAN filistinde analar ve çocukları siyonistlere katletdiriliyor..ve daha daha niceleri..namazı tabiki kılmamız lazım..ama kendimizi geçici rahatlatmak için yada birilerine göstermek için değil... |
tabiki hayir tek namazla bitmior tabi ama bir hadis var bilmem biliormusun Namaz dinin diregidir diye o diregi dikki arkasi gelsin demi ;) |
Türkiye`de Saat: 14:15 . |