![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() |
Getafe'nin deplasmanda Zaragoza ile 1-1 berabere kaldığı maçta, Andres D'Alessandro'nun frikikten attığı gol sırasında kalesinde bulunmayan Arjantinli file bekçisi Roberto Abbondanzieri, vatandaşını fair-play kurallarına uymamakla suçladı! Zaragoza deplasmanında son 9 dakikaya 1-0 önde giren Getafe, Zaragoza'nın Andres D'Alessandro'yla bulduğu frikik golüyle beraberlikle yetinmek zorunda kaldı. Zaragoza 81. dakikada ceza sahasının hemen dışında serbest vuruş kazandı. Bu sırada Getafe Teknik Direktörü Michael Laudrup, oyuncu değişikliği için hakemden izin aldı ve değişiklik gerçekleşti. Oyuna giren Pallardó orta sahaya kadar geldiğinde, Abbondanzieri kalesinden çıktı ve hakemin yanına giderek oyunu durdurmasını söyledi. Abbaondanzieri'nin tepkisini çeken olay ise bu anda gerçekleşti. Hakem Alfonso Alvarez Izquierdo düdüğünü çaldı ve D'Alessandro topu boş kaleye gönderdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Arjantinli kaleci, "Resimlerde de göreceğiniz üzere hakemle konuşuyordum. Hakeme beklemesini söyledim fakat cevap vermedi ve düdüğünü çaldı. D'Alessandro'nun benden daha zeki davrandığını söyleyebilirsiniz, belki de doğrudur fakat bu fair-play değil" diye konuştu. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | izledim maçı çok akıllıca bi hareket düdük çaldıktan sonra vuruldu topa kalecinin kalede olmaması bahane değiL
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |