|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
29-11-2007, 11:47 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
Eto'o sabırla bekliyor Barcelona'lı yıldız Samuel Eto'o, forma giymek için sabırsızlandığını söyledi. 29 Kasım 2007 09:52 Doktorlardan gelecek temiz raporunu bekleyen Samuel Eto'o, forma giymek için sabırsızlandığını söyledi. Kamerunlu futbolcu Ağustos ayından beri dizindeki sakatlık nedeniyle forma giyemiyor ancak tekrardan sakatlanmamak için acele etmiyor. Eto'o şöyle konuştu: "Kendimi iyi hissediyorum. Çok çalıştım ve sanırım artık hazırım. Birçok insan Cumartesi günü oynayıp oynayamayacağımı merak ediyor. Tek bildiğim bu güne kadar çok çalıştığım. Futbolda herşey çok hızlı değişiyor ve ilerliyor. Bugün olmasa bile çok yakında sahalara döneceğim." Eto'o bu sözlerinden sonra takımının Lyon'la oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı maçı değerlendirdi: "Takımın performansından çok memnunum çünkü çok mücadele ettik ve ileride pres yaptık. Takım oyunumuzsa Huelva maçının ikinci yarısında olduğu gibi çok iyiydi."
__________________ | ||
|
29-11-2007, 21:14 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | aynen bende çok merak ediyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
29-11-2007, 22:06 | #4 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 | iyi halini gormeye az kaldi geliyor yolda | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |