|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
05-12-2007, 21:51 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
Ronaldinho yalanladı ! Transfer dedikoduları Ronaldinho'nun menajerini çileden çıkardı 5 Aralık 2007 17:26 Transfer dedikoduları Ronaldinho'nun menajerini çileden çıkardı Ronaldinho’nun ağabeyi ve menajeri Roberto de Assis, oyuncunun Ocak’ta Chelsea’ye transfer olacağını iddia eden İspanyol gazetelerini sert bir dille yalanladı. Marca gazetesi, Ronaldinho’nun sezon başına 10 milyon avro karşılığında Chelsea ile anlaştığını ve FIFA yasasının 17.maddesi uyarında bonservisini satın alacağını iddia etmişti. Habere tepki göstren De Assis, Ronaldinho'nun geleceği ile ilgili spekülasyonlara gülüp geçtiklerini açıkladı. De Assis konuyla ilgili olarak, "Bu haberler çok ilginç çünkü ben kimseyle görüşmedim. Ronaldinho oldukça sakin ve tam bir profesyonel gibi davranıyor. Zaten söyleyecek bir şeyimiz varsa bunu kulübe söyleriz. Ronaldinho burada mutlu ancak her hafta başka bir dedikodu ortaya atılıyor," dedi. De Assis hiçbir kulübün direkt olarak kendisiyle görüşemeyeceğini ve Barcelona’da ailesini ziyaret etmek amacıyla bulunduğunu da ifade ederek, "Tüm teklifler önce Barcelona’ya iletilmeli. Ben kimseyle görüşmedim. Aralık’ta ne olacağını kulübe sorun. Ben buraya ailemle birlikte olmaya geldim," dedi. Ronaldinho’nun Barcelona ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ancak De Assis yeni bir kontrat üzerinde uzun zamandır konuşmadıklarını da itiraf etti: "Bir aralar bu konuyu görüşmüştük ancak bir daha görüşür müyüz bilmem. Futbolda her şey sonuçlara bağlı."
__________________ | ||
|
05-12-2007, 21:54 | #2 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 | adam ne yaparsa yeridir adam gibi adam delikanli gibi cikip oyununu oynuyor brawo | ||
06-12-2007, 01:25 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Marca gazetesi Real Madrid e yakınlığıyla bilinen hatta Real in gazetesi denebilecek kadar rengini belli eden bir gazete.Tüm bunların yanısıra katalanlara karşı safta yer alması nedeniyle Katalanlarca sevilmeyen bir gazete. Bu tarz yalan ve kolpa haberleri geçmişte olduğu gibi çıkartmaya devam ediyorlar.Yani bi bakıma bizim basından farkı olmayan bir gazete.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
06-12-2007, 01:37 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | ronaldinho yedek kalmaktan sıkıntı çıkarıcak tarzda biyouncu değil bence sadece rijkard bişileri kanıtlamaya çalışıyo ronaldinhoda herkes gibi bunun farkında..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |